V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Alt tarafı bir reklam çıkıyor destek amaçlı izleseniz n'olacak? Reklam izlemeyelim diye modladığınız uygulamalar sizin yüzünüzden kapatılıyor. Gerçekten sizin gibiler hiç bir hizmeti haketmiyor
İzleyelimde..Açılmıyorki hiç,sürekli reklam döngüsüne giriyor.Ben Gölgeyi daha hiç açıp deneyemedim bile,yenide değilim bu box işinde.Reklam günlük 1 olur çıkmaz bir daha kabul.Ama her kanal değistirince değil…

Gpiki kurdum güzel ama mor paketler 10 sn sonra dönüyor, vpnli olarak mı kullanmalıyım vpnsiz mi takılarak ilerliyor sunucudan kaynaklı olabilir mi
Ben de modlaninca kurdum meraktan bazi vavoo kanallari yok sildim. Benim huhu.to vpn yonetimini dene. Gpik golge bosver.

Kaynağından izliyorum derken nereyi kastettiniz? bizimlede paylaşırmısınız?
Arkadaş şöyle demek istedi huhu.to kendisi sadece bu şekilde iptv kullanıyordu , ona göre kaynak orası , ama orası da arada bozulabiliyor...

Allah senden razı olsun pateon ama haberürk çalısmıyor onun için ne yapabiliriz babam yerel kanallar izliyor

Allah senden razı olsun pateon ama haberürk çalısmıyor onun için ne yapabiliriz babam yerel kanallar izliyor
Ona ben ne yapıyım hocam uygulama yapımcısına ulaş söyle ben bişey yapamam uygulama bana ait değil ben sadece modladım :)

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Reklamları açık seçik tam televizyona kurdum açıcam tüm aile kaldık öyle şu reklamları doğru düzgün reklamları çıkmadığı sürece kullanmam

Reklamları açık seçik tam televizyona kurdum açıcam tüm aile kaldık öyle şu reklamları doğru düzgün reklamları çıkmadığı sürece kullanmam
Banane hocam kullanırsınız kullanmazsınız gidip geliştiricisine söyleyin başlığı konuyu okumadan gelip yorum yapıyorsunuz ben modladım paylaştım gidip orijinal apk indirip kurduysaniz ve bunda reklam çıktıysa buda beni bağlamaz konuyu ve başlığı okuyun. Hayırlı akşamlar.

Banane hocam kullanırsınız kullanmazsınız gidip geliştiricisine söyleyin başlığı konuyu okumadan gelip yorum yapıyorsunuz ben modladım paylaştım gidip orijinal apk indirip kurduysaniz ve bunda reklam çıktıysa buda beni bağlamaz konuyu ve başlığı okuyun. Hayırlı akşamlar.
Anladım pardon tamam hayırlı akşamlar

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Usdadim eline emegine saglik guzel olmus Kaspersky ile taradim sorun yok.

Bu konuda verilen uygulamayı dün akşam yükleme yaptım kullandım hiç reklam çıkmadı.

modlayınca ne oluyor anlayamadımda mod ne demek

İçinde çıkan reklam veya üyelik sistemi iptal edilmiş olur
iyide gençler ben bu cahil kafamla diyorumki bu uygulama yapıcı aradaşlar reklamdan para kazanamazsa uygulama nasıl ayakta kalacak bu insanlarda robin hood degillerya modlamakla ayagımıza sıkmış olmuyırmuyuz ben bazen destek olmak için extra reklam izliyorum beni aydınlatırsanız sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

Geri