V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Uygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Son düzenleme:
Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Reis buyuksun golgeye de bir el atsaniz

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Girmiyor reklam engelleyiciyi kapatin diyor

Reis buyuksun golgeye de bir el atsaniz
Kullanmadığım uygulamayı modlamıyorum hocam gölge açıkçası çok hoşuma gitmiyo stabilite olarak ben verim alamıyorum telefonum her ne kadar yeterli seviyede olsa da uygulama da hep ufak tefek takılma yaşıyorum bu yüzden bulaşmıyorum

Aynen dns kullanmak durumundayim. O sorunu da kaldirir misiniz
Maalesef ona şimdilik bakamam o kadar vaktim yok hocam vakit bulabilirsem veya akşam unutmazsam bakarım başka paylaşan olursa da onu kullanırsınız

@Tulsa King dns sorununu çözdüm aynı link üstünden indirip uygulamayı kurup deneyebilirsiniz "lütfen" kelimesini kaldırmayı unutmuşum ona çok takılmayın 😅

Hocam bunu Tv'de izleyebilirsiniz mobilden tam ekran butonu yok yan çevirince ekran büyüyor TV üzerinden buton ekleyebilirmisiniz

Kullanmadığım uygulamayı modlamıyorum hocam gölge açıkçası çok hoşuma gitmiyo stabilite olarak ben verim alamıyorum telefonum her ne kadar yeterli seviyede olsa da uygulama da hep ufak tefek takılma yaşıyorum bu yüzden bulaşmıyorum
virustotal de temiz çıktı ben de yuklu reklamlısı gerçi kullanmıyorum kalsın modsuz haliyle belki senın vrs a geçerim kullanırsam aktif :)

Eline emeğine sağlık Başkan adamsın...

İyi oldu bu ben reklam engelleyici kullanıyorum reklamliyi açmıyordu bu açıyor

reis benimki safece öz elestiri adamin uygulamasini modladin bu uygulamalarin reklamdan baska geliri yok arti her ay duzenli olarak sunuculara para oduyorlar arti mor medyasi ile ugrasmak cabasi birde reklam veren sirketler o kadar cimri davraniyorki sormayin gitsin

reis benimki safece öz elestiri adamin uygulamasini modladin bu uygulamalarin reklamdan baska geliri yok arti her ay duzenli olarak sunuculara para oduyorlar arti mor medyasi ile ugrasmak cabasi birde reklam veren sirketler o kadar cimri davraniyorki sormayin gitsin
kardesim bence bu uygulamayi yapan adam zaten cok iyi para kazanıyordur. Buradan gelecek paraya ihtiyaci yoktur. Sahsen ben bilgisayar muhendisi olsaydim gpik uygulamasinin vavoo kisminin aynisini yapar bedava dagitirdim. Vavoo zaten internet sitesi ve bedava. Nasil bir gideri oldugunu anlamis degilim

kardesim bence bu uygulamayi yapan adam zaten cok iyi para kazanıyordur. Buradan gelecek paraya ihtiyaci yoktur. Sahsen ben bilgisayar muhendisi olsaydim gpik uygulamasinin vavoo kisminin aynisini yapar bedava dagitirdim. Vavoo zaten internet sitesi ve bedava. Nasil bir gideri oldugunu anlamis degilim
usta vavaoo sahis isi degil şirket isi o bir suru cakisani var sunuculari var vs vs

Alt tarafı bir reklam çıkıyor destek amaçlı izleseniz n'olacak? Reklam izlemeyelim diye modladığınız uygulamalar sizin yüzünüzden kapatılıyor. Gerçekten sizin gibiler hiç bir hizmeti haketmiyor

Hocam siz merak etmeyin forum üyesi tv apk yapanları modlamıyorum şayet modlasam dağıtmıyorum :)

Alt tarafı bir reklam çıkıyor destek amaçlı izleseniz n'olacak? Reklam izlemeyelim diye modladığınız uygulamalar sizin yüzünüzden kapatılıyor. Gerçekten sizin gibiler hiç bir hizmeti haketmiyor
Tamam sen normal kullan o zaman ve illa modlu kullanın diye kimse kimseyi zorlamıyor kafasına silah dayamıyo ben böyle seviyorum böyle kullanıyorum itirazı olan kullanmasın sonuçta zorlama yok :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri