UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Merhaba kolay gelsin ,sonradan eklediğiniz kanalları görmek için silip tekrarmı eklemek gerek linki acaba, tivimatede kullanıyorum..

Merhaba kolay gelsin ,sonradan eklediğiniz kanalları görmek için silip tekrarmı eklemek gerek linki acaba, tivimatede kullanıyorum..
Playlist ayarlarında x saatte bir yenile veya açılışta yenile gibi opsiyonlar mevcut bunlardan birini aktive edebilirsin.

drpdpIt.png

uzunmuhalefet ustam belgesel kanallarına 'yi de ekleyebilir misin.

TiviMate güncelleme yapınca kanalları oynatma listesindeki genel kanal listesinin sonuna ekliyor, ayrıca kategorisine listeyi oluşturan tarafından ekleniyor

Biliyorum listenin stabilitesini etkileyebilir ama yurttan canlı kameralar bölümü olacak mı? Teşekkürler

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!

Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
İçi boş gibi

ustamiz hele bi ulusal ve önemli kanallari halletsin sonradan istersiniz ikide bir kafa karistirmaya gerek yokki herkesin istegine gidilirse

PC'de izlemek için hangi programı kullanalım ustam.
VLC tüm kanalları alt alta veriyor listeler hiç görünmüyor.

uzunmuhalefet ustam belgesel kanallarına 'yi de ekleyebilir misin.
herkeste çalışacak formda bi kaynak bulamadım, elimdeki kaynağı müsait bi ara ekleyeceğim biraz geliştirme yapmam lazım
Biliyorum listenin stabilitesini etkileyebilir ama yurttan canlı kameralar bölümü olacak mı? Teşekkürler
Şu mesajda yazmıştım, temeli hazır ama ayrı liste olarak veririm onu.
Anlayamadım, boş mu geliyor? Cihaz ve ülke bilgisi verirsen bakmaya çalışayım.

PC'de izlemek için hangi programı kullanalım ustam.
VLC tüm kanalları alt alta veriyor listeler hiç görünmüyor.
Ben tarayıcı eklentileri kullanıyorum.
Windows - Chrome için bu (2 liste ücretsiz)

Mac/Linux - Chrome için bu (Windows 10'da düzgün çalışmıyor. 11'de denemedim)

Doktor

Kimsenin kafasına karıştırdım yok
Arkadaş istek kanalı olunca söylersiniz demişti
Senin kafan biraz karışık ama

Doktor

Kimsenin kafasına karıştırdım yok
Arkadaş istek kanalı olunca söylersiniz demişti
Senin kafan biraz karışık ama
ben genel anlamda yazmistim senin adinida yazmadim sen kendi üzerine neden alindin anlamadim kimseylede tartisacak degilim bildiginizi yapin

muhalefet abi liste için teşekkurler superturk tv var listede super turk max eklenecekmi

Geri