UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

malum ismini yazmadan zuzu sports olarak eklenebilir listelere liste içindeki kanalları nereden bilecekler ki diğer şifreli spor platformları da var. hiç sorun olmuyo onlar ama

malum ismini yazmadan zuzu sports olarak eklenebilir listelere liste içindeki kanalları nereden bilecekler ki diğer şifreli spor platformları da var. hiç sorun olmuyo onlar ama
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
aga be site sıkı takip altinda paylasilan her sey tek tek inceleniyor hem siz dostmusunuz düşmanni burdaki linkleri sadece burdakiler kullanmiyor tr disindaki gurbetcilerde kullaniyor bizde hersey serbest bir canak bir çanak daha derken tavalar anten tarlasina döndü avrupada bu yasak cogu kisi iptv uzerinden bizim begenemedimiz bu listeleri izleye bilmek icin neler cekiyor 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
aga be site sıkı takip altinda paylasilan her sey tek tek inceleniyor hem siz dostmusunuz düşmanni burdaki linkleri sadece burdakiler kullanmiyor tr disindaki gurbetcilerde kullaniyor bizde hersey serbest bir canak bir çanak daha derken tavalar anten tarlasina döndü avrupada bu yasak cogu kisi iptv uzerinden bizim begenemedimiz bu listeleri izleye bilmek icin neler cekiyor 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
emeklerinize sağlık ben beğenmiyorum demedim mor paket olsa daha iyi olurdu

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!

Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
Eline sağlık kardeş harika

uzunmuhalafet ustam bu liste üzerinde EPG çalışmanız da olacak mı?

Güne Doğuş TV ve Maçkolik eklenir mi? Teşekkürler

Son düzenleme:
Güne Doğuş TV ve Maçkolik eklenir mi? Teşekkürler
Güne Doğuş TV ile Expo Vizyon TV kanalları aynıymış, listede Expo Vizyon olarak ekli.

Maçkolik için bendeki link şu anda çalışmıyor:
Kod:

uzunmuhalafet ustam bu liste üzerinde EPG çalışmanız da olacak mı?
Şu anda uğraştığım konular şu şekilde:
- EPG Desteği için 150+ Türk TV kanalı ve 300+ radyo kanalı için EPG temeli kurdum fakat stabil zemine oturtmaya çalışıyorum. Kurgusunun üzerine kafa yormam lazım.
- Xtream Desteği için Türk TV kanallarının eski dizileri, programlarından Xtream Server oluşturmaya çalışıyorum. Dizilerin bilgileri çok zaman alacak gibi duruyor.
- Türkiye Canlı Kameralar için tokenlı bir çok platformu çözdüm aslında en hazırı bu ama yine de sistem oturtmam lazım.

Üç konu için de aslında temellerim hazır fakat genelde stabil bir düzlemde sunucu yormasın, yüksek işlem gücü olsun vs. zaman alıyor.

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!

Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
Ustam trt 4K kanalı ekleyebilir misin

Kullanabilirsin, varsa uygun bi yer adımı geçirirsen memnun olurum.

Canlı yayın sayfaları aktif diye tutuyorum kenarda.

Vav TV'nin alt kanalı gibi bişi onlar normal yani. Star TV için muhtemelen kanalın koyduğu bir yasak vardı.

Kod:

Geri