Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Forum ve ben dahil bir çok üye uyarı aldık telif ve mahkeme ile uğraşmak istenmediği için uzak duruluyor.malum kanalların olduğu m3u listeleri paylaşmak neden yasak (mor paket)
malum ismini yazmadan zuzu sports olarak eklenebilir listelere liste içindeki kanalları nereden bilecekler ki diğer şifreli spor platformları da var. hiç sorun olmuyo onlar ama
Duyuru - Forumun Kapalı Kalması Hakkındamalum ismini yazmadan zuzu sports olarak eklenebilir listelere liste içindeki kanalları nereden bilecekler ki diğer şifreli spor platformları da var. hiç sorun olmuyo onlar ama
emeklerinize sağlık ben beğenmiyorum demedim mor paket olsa daha iyi olurdu
aga be site sıkı takip altinda paylasilan her sey tek tek inceleniyor hem siz dostmusunuz düşmanni burdaki linkleri sadece burdakiler kullanmiyor tr disindaki gurbetcilerde kullaniyor bizde hersey serbest bir canak bir çanak daha derken tavalar anten tarlasina döndü avrupada bu yasak cogu kisi iptv uzerinden bizim begenemedimiz bu listeleri izleye bilmek icin neler cekiyor![]()
Belgesel kanallarınada önem verebilirmisiniz?
Legal ve ücretsiz izlenebilen kanal önerileriniz var ise bakayım. Benim bulabildiğim kanallar bu kadar.Eline saglık
Sinama kanalarıda ekleyebilirmisin?
Eline sağlık kardeş harikaMillet selamlar,
Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.
Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.
Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.
Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.
LİNK
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yaşadığınız bir problem olursa iletin.
EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!
Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
Slm kardeş bu program iptvsmartest de çalışırmı tv ye yükleyip öyle bakalım teşekur ederımDüzelttim artık çalışır.
Çalışmaması için engel yok çalışmadığını bildiğim bi Samsung 2018 öncesi tv'ler var.Slm kardeş bu program iptvsmartest de çalışırmı tv ye yükleyip öyle bakalım teşekur ederım
Eski liste yakında komple kapanacak.Eski listede çalışmaya devam edecek mi ?
Güne Doğuş TV ile Expo Vizyon TV kanalları aynıymış, listede Expo Vizyon olarak ekli.Güne Doğuş TV ve Maçkolik eklenir mi? Teşekkürler
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Şu anda uğraştığım konular şu şekilde:uzunmuhalafet ustam bu liste üzerinde EPG çalışmanız da olacak mı?
Ustam trt 4K kanalı ekleyebilir misinMillet selamlar,
Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.
Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.
Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.
Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.
LİNK
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yaşadığınız bir problem olursa iletin.
EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!
Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
Kullanabilirsin, varsa uygun bi yer adımı geçirirsen memnun olurum.
Canlı yayın sayfaları aktif diye tutuyorum kenarda.
Vav TV'nin alt kanalı gibi bişi onlar normal yani. Star TV için muhtemelen kanalın koyduğu bir yasak vardı.