UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

@uzunmuhalefet Hocam Müsadeniz,Olursa Sizin Kanal Logolarınızı ve Bazı Bulamadığım Kanalları,
Forum İçin Hazırlayacağım,Legal M3u"da Kullanabilirmiyim.
Kullanabilirsin, varsa uygun bi yer adımı geçirirsen memnun olurum.
Aktif tv çok uzun zamandır yayını kesti. Bundan sonrada çalışacağını sanmıyorum.
Canlı yayın sayfaları aktif diye tutuyorum kenarda.
Ustam listeyi akşam tv box Tivimatede test ettim. Liste süper. Görüntü % 95 gibi full hd. Star tvde önceden başka linklerde de gördüğüm bir uyarı çıkıyor. Bir de dini kanalların bazılarında isim ve logo başka ama açınca vav tv çıkıyor. Eline sağlık.
Vav TV'nin alt kanalı gibi bişi onlar normal yani. Star TV için muhtemelen kanalın koyduğu bir yasak vardı.
Uzun Muhalefet üstad eksik kanalları belirtin demiştin bir yerde, hatalı bakmadıysam bu kanallar şimdilik yok sanırım :)
Güney TV Tarsus (kapandıysa bilmiyorum)
YolTv
Ons Tv
Kanal1
MkTürk (Makedonya)
Kadırga TV Trabzon
Hrt Hatay
Tv42
RumeliTv
Ekin Türk Tv
Persiana Türkiye
Space Toon Türkiye
Brt3 Kktc
Edessa Tv Şanlıurfa
Koza TV Adana
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!

Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
Ellerinize emeğinize sağlık. Güzel bir paylaşım olmuş

forum kaydolurken takım soracak kadar sporsever ama malum kanalla ilgili tek bir linke dahi tahammül edemiyor. mutlaka haklı sebepleriniz vardır fakat bu kadar katı olunması gereksiz gibi. her neyse düzenli m3u playlistleri paylaşan yabancı/yerli bir site bilen varsa dm'den gönderebilir mi? dünden beri arıyorum ama bulamadım. iyi forumlar
Dün katılım sağladığınız için bilmemeniz normal durumu size açıklayım.
Katı olunmasının sebebi malum kanalların yetkilileri forumu takip ediyor forum bu yüzden uyarı aldı telif ve mahkeme işleriyle uğraşmamak için herkes elinden geldiğince dikkat ediyor yani ortada pek gereksiz olan bir durum yok gönül ister ki eski zamanlara dönelim ama işte.. Umarım durum anlaşılmıştır, iyi forumlar.

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, devamlılığını , güncel ve stabil olmasını gözlemlicem, şu an android tvimin ilk sırasına yerleşti. 👏👏👏

Kullanabilirsin, varsa uygun bi yer adımı geçirirsen memnun olurum.

Canlı yayın sayfaları aktif diye tutuyorum kenarda.

Vav TV'nin alt kanalı gibi bişi onlar normal yani. Star TV için muhtemelen kanalın koyduğu bir yasak vardı.

Kod:
@uzunmuhalefet Hocam Anlayışınız İçin Çok Teşekkür Ederim.Liste Bittiğinde Devam Eden Konumdan Paylaşacağım.Listede,Emeği Geçenleride Yazacağım.
Rıza Gösterdiğiniz İçin Çok Saolun.Bu Benim İçinde Çok Önemliydi.
Elinize,Emeğinize,Sağlık.Saygılarımla.

Aksaray ın iki kanalından Nora TV galiba kapanmış Kanal 68 de kapandı mı?

Şimdi tekrar kontrol ettim bendeki Ay TV ve KDC TV linkleri çalışmıyor.

Ay TV sitesindeki yayın da çökmüş.
Kod:

KDC TV için link bakacağım.
Bu Aytv çalıştığı zaman TVDen mikrofonlu bi muhabir vardı kanalda :)

Millet selamlar,

LİNK

Kod:

Emeklerine sağlık ama ben Samsung Tv de ssiptv aracılığı ile halen açamıyorum, rica etsem açabileceğim bir link yapıp benimle paylaşmanız mümkün mü? Teşekkür ederim şimdiden

Emeklerine sağlık ama ben Samsung Tv de ssiptv aracılığı ile halen açamıyorum, rica etsem açabileceğim bir link yapıp benimle paylaşmanız mümkün mü? Teşekkür ederim şimdiden
Şu an için maalesef. Amacım olabildiğince çok kişiye düzgün deneyim sağlamak. Daha önce açıklamıştım. Bazı cihazlar yönlendirme desteklemiyor. Mantıklı bir yolunu bulmadan verme şansım yok.

Belgesel kanallarınada önem verebilirmisiniz?

malum kanalların olduğu m3u listeleri paylaşmak neden yasak (mor paket)

Millet selamlar,

LİNK

Kod:

Geri