UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Uzun Muhalefet üstad çok şey istiyoruz farkındayımda Azerbaycan ve Türk Dünyasının kanalları ayrı bir liste olarak gelecek sanırım. GRT Gagavuz Radyo Tv ile Günaz (Güney Azerbaycan) TV olur mu listede, çok teşekkürler tekrar emekleriniz için.

Elinize sağlık sizden ricam diğer belgesel kanalları eklermisiniz

Uzun Muhalefet üstad çok şey istiyoruz farkındayımda Azerbaycan ve Türk Dünyasının kanalları ayrı bir liste olarak gelecek sanırım. GRT Gagavuz Radyo Tv ile Günaz (Güney Azerbaycan) TV olur mu listede, çok teşekkürler tekrar emekleriniz için.
Sıradaki kanal planım Türki cumhuriyetler. Burayı oturttuktan sonra onları da ekleyeceğim. Her ayrı hem birleşik liste yaparız.
Elinize sağlık sizden ricam diğer belgesel kanalları eklermisiniz
Benim bulduğum LEGAL olanlar bu kadar, varsa legal öneri bakayım.

@uzunmuhalefet Hocam Eline Sağlık.

Art World Tv

Haber Rize

Alvin Kanal Cocuk,Animasyon

Tom ve Jerry Canlı Cizgi Film

@uzunmuhalefet Hocam.Bir Katkıda Benden Olsun. İsterseniz Listenize,Ekleyebilirsiniz.Saygılarımla.

@uzunmuhalefet Hocam Eline Sağlık.

Art World Tv

Haber Rize

Alvin Kanal Cocuk,Animasyon

Tom ve Jerry Canlı Cizgi Film

@uzunmuhalefet Hocam.Bir Katkıda Benden Olsun. İsterseniz Listenize,Ekleyebilirsiniz.Saygılarımla.
Haber Rize sistemde vardı.
Art World TV'yi ekledim.
Tom ve Jerry bende açılmadı. Alvin Channel'ı Türki Cumhuriyetler ile vereceğim.

Haber Rize sistemde vardı.
Art World TV'yi ekledim.
Tom ve Jerry bende açılmadı. Alvin Channel'ı Türki Cumhuriyetler ile vereceğim.
@uzunmuhalefet Hocam Müsadeniz,Olursa Sizin Kanal Logolarınızı ve Bazı Bulamadığım Kanalları,
Forum İçin Hazırlayacağım,Legal M3u"da Kullanabilirmiyim.

Buradan takip ettiğim/uğraştığım kanalların listesini vereyim, elinde olan varsa eklerim sisteme:

Canlıtv cart curt sitelerinde var olan uğraştığım kanallar:

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yayınını bulamadığım kanallar:
Kod:

Diğer takip ettiğim kanallar
Kod:

Çözüm için uğraştığım platformlar:
Kod:
Aktif tv çok uzun zamandır yayını kesti. Bundan sonrada çalışacağını sanmıyorum.

Ustam listeyi akşam tv box Tivimatede test ettim. Liste süper. Görüntü % 95 gibi full hd. Star tvde önceden başka linklerde de gördüğüm bir uyarı çıkıyor. Bir de dini kanalların bazılarında isim ve logo başka ama açınca vav tv çıkıyor. Eline sağlık.

uzunmuhalefet ciğerim,çalışmanı izliyorum lakin bu kadar emekle belgeselcileri öksüz bırakıyorsun:unsure: Bir m3u edindiğimde Özellikle viasat explorer ve diğerlerinin tamamı varsa işe bu diyorum(y)

6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

forum kaydolurken takım soracak kadar sporsever ama malum kanalla ilgili tek bir linke dahi tahammül edemiyor. mutlaka haklı sebepleriniz vardır fakat bu kadar katı olunması gereksiz gibi. her neyse düzenli m3u playlistleri paylaşan yabancı/yerli bir site bilen varsa dm'den gönderebilir mi? dünden beri arıyorum ama bulamadım. iyi forumlar

Uzun Muhalefet üstad eksik kanalları belirtin demiştin bir yerde, hatalı bakmadıysam bu kanallar şimdilik yok sanırım :)
Güney TV Tarsus (kapandıysa bilmiyorum)
YolTv
Ons Tv
Kanal1
MkTürk (Makedonya)
Kadırga TV Trabzon
Hrt Hatay
Tv42
RumeliTv
Ekin Türk Tv
Persiana Türkiye
Space Toon Türkiye