Uzun Muhalefet üstad çok şey istiyoruz farkındayımda Azerbaycan ve Türk Dünyasının kanalları ayrı bir liste olarak gelecek sanırım. GRT Gagavuz Radyo Tv ile Günaz (Güney Azerbaycan) TV olur mu listede, çok teşekkürler tekrar emekleriniz için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ustam wifide açıldı ama ilginç şekilde mobil veride açılmıyorbende hala açılmıyor. akşama bir de wifi ile deneyeyim bakalım.
Sıradaki kanal planım Türki cumhuriyetler. Burayı oturttuktan sonra onları da ekleyeceğim. Her ayrı hem birleşik liste yaparız.Uzun Muhalefet üstad çok şey istiyoruz farkındayımda Azerbaycan ve Türk Dünyasının kanalları ayrı bir liste olarak gelecek sanırım. GRT Gagavuz Radyo Tv ile Günaz (Güney Azerbaycan) TV olur mu listede, çok teşekkürler tekrar emekleriniz için.
Benim bulduğum LEGAL olanlar bu kadar, varsa legal öneri bakayım.Elinize sağlık sizden ricam diğer belgesel kanalları eklermisiniz
Hocam sizden ricam önce Kıbrıs' ı tanıyan ülkelerden başlayabilir misiniz?Sıradaki kanal planım Türki cumhuriyetler. Burayı oturttuktan sonra onları da ekleyeceğim. Her ayrı hem birleşik liste yaparız.
Benim bulduğum LEGAL olanlar bu kadar, varsa legal öneri bakayım.
Super Türk TV ve Kuzeymax ekledim. Yarına aktif olur.Ustam eline sağlık cansın. Süper Türk kanallarını ekleyebilir misin
Haber Rize sistemde vardı.@uzunmuhalefet Hocam Eline Sağlık.
Art World Tv
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Haber Rize
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Alvin Kanal Cocuk,Animasyon
Tom ve Jerry Canlı Cizgi Film
@uzunmuhalefet Hocam.Bir Katkıda Benden Olsun. İsterseniz Listenize,Ekleyebilirsiniz.Saygılarımla.
@uzunmuhalefet Hocam Müsadeniz,Olursa Sizin Kanal Logolarınızı ve Bazı Bulamadığım Kanalları,Haber Rize sistemde vardı.
Art World TV'yi ekledim.
Tom ve Jerry bende açılmadı. Alvin Channel'ı Türki Cumhuriyetler ile vereceğim.
Aktif tv çok uzun zamandır yayını kesti. Bundan sonrada çalışacağını sanmıyorum.Buradan takip ettiğim/uğraştığım kanalların listesini vereyim, elinde olan varsa eklerim sisteme:
Canlıtv cart curt sitelerinde var olan uğraştığım kanallar:
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yayınını bulamadığım kanallar:
Diğer takip ettiğim kanallar
Çözüm için uğraştığım platformlar:
Star bende de çalışmıyor. Bazen star linki böyle oluyor.Sadece bende mi star TV çalışmıyor acaba
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.uzunmuhalefet ciğerim,çalışmanı izliyorum lakin bu kadar emekle belgeselcileri öksüz bırakıyorsun
Bir m3u edindiğimde Özellikle viasat explorer ve diğerlerinin tamamı varsa işe bu diyorum