UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

eline sağlık çok güzel olmuş.birde yabancı türkçe belgesel kanallarını da eklerseniz çok daha güzel olacak (NatureTime Türkçe) gibi

Eline sağlık çok güzel olmuş belgesele balık TV koyma sansın olurmu kardesim
Linki var mı? Sitelerine girdiğimde bir canlı yayın bulamadım.

eline sağlık çok güzel olmuş.birde yabancı türkçe belgesel kanallarını da eklerseniz çok daha güzel olacak (NatureTime Türkçe) gibi
NatureTime Türkçe listede var. Diğer kanallar için isimlerini iletirsen bakayım.

onu gördüm ona benzerleri bulabilirseniz sevinirim..iptvuniversal panelinin UNIVERSAL BELGESEL adlı kanalı, viasat belgesel kanallar, nat geo kanalları ,history kanalı ,love nature, bbc earth, vs..

onu gördüm ona benzerleri bulabilirseniz sevinirim..iptvuniversal panelinin UNIVERSAL BELGESEL adlı kanalı, viasat belgesel kanallar, nat geo kanalları ,history kanalı ,love nature, bbc earth, vs..
Saydıklarının hepsi paralı platform kanalı. Herhangi bir paralı platform yayını listemde HİÇBİR ZAMAN OLMAYACAK. Maalesef ücretsiz Youtube vs. üzerinde yayın yapan varsa bildiğin ekleyebilirim.

uzunmuhalefet ciğerim,çalışmanı izliyorum lakin bu kadar emekle belgeselcileri öksüz bırakıyorsun:unsure: Bir m3u edindiğimde Özellikle viasat explorer ve diğerlerinin tamamı varsa işe bu diyorum(y)

Samsung bazı TVlerde (galiba 2018 ve öncesi cihazlar) benim kullandığım yapıyı (yönlendirme) desteklemiyor. Düzgün destekleyen player bulamamıştım. Düz link verirsem benim yaptığım tüm sisteme boşa gider. Nasıl çözüm bulacağımı düşünüyorum.
Evet Samsung Tv 2018 öncesi zaten tek yükleyebildiğim ssiptv ve hiç bir kanalı çalıştıramadı , gerçekten ince düşünülmüş emek verilmiş iyi ayarlanmış ben de çalışmaması kötü oldu ama diğer arkadaşlar faydanlanması adına güzel olmuş. Teşekkür ederim tekrar emeklerinize sağlık umarım bir gelişme olurda ben de faydalanırım, çok uzun zaman önce bir linkiniz vardı . Baya uzun zaman çalışmış kullanmıştım Samsung Tv de yine onun gibi düşünseniz belki bir çözüm olur, githup falan vardı linkğn içinde

uzunmuhalefet ciğerim,çalışmanı izliyorum lakin bu kadar emekle belgeselcileri öksüz bırakıyorsun:unsure: Bir m3u edindiğimde Özellikle viasat explorer ve diğerlerinin tamamı varsa işe bu diyorum(y)

2010'dan Simple TV, Justin TV zamanında beri falan bu işlerle uğraşıyorum. Çeşitli paralı platformlar ile çokça kez mahkemelik oluyordum. O yüzden artık paralı platform yayınlarına dokunmuyorum.
Ücretsiz yerlerde yayın yapan bildiğiniz kanallar var ise iletin bakayım.

Evet Samsung Tv 2018 öncesi zaten tek yükleyebildiğim ssiptv ve hiç bir kanalı çalıştıramadı , gerçekten ince düşünülmüş emek verilmiş iyi ayarlanmış ben de çalışmaması kötü oldu ama diğer arkadaşlar faydanlanması adına güzel olmuş. Teşekkür ederim tekrar emeklerinize sağlık umarım bir gelişme olurda ben de faydalanırım, çok uzun zaman önce bir linkiniz vardı . Baya uzun zaman çalışmış kullanmıştım Samsung Tv de yine onun gibi düşünseniz belki bir çözüm olur, githup falan vardı linkğn içinde
Geçmişteki githublı link maalesef sabit idi o yüzden çalışmıştır. Şu anki yapı da çöken kanallar otomatik güncellensin diye yönlendirme var. Sabit link vermem sistemin amacına aykırı maalesef. Yine de bi çözüm bulursam paylaşırım.

Geçmişteki githublı link maalesef sabit idi o yüzden çalışmıştır. Şu anki yapı da çöken kanallar otomatik güncellensin diye yönlendirme var. Sabit link vermem sistemin amacına aykırı maalesef. Yine de bi çözüm bulursam paylaşırım.
Şimdiden çok teşekkür ederim,

2010'dan Simple TV, Justin TV zamanında beri falan bu işlerle uğraşıyorum. Çeşitli paralı platformlar ile çokça kez mahkemelik oluyordum. O yüzden artık paralı platform yayınlarına dokunmuyorum.
Ücretsiz yerlerde yayın yapan bildiğiniz kanallar var ise iletin bakayım.

Böyle bir sorunun olduğu bilmiyordum özür dilerim🙏 Lakin dediğini anladım ücretsizlerde rastladığımı mutlaka sana bildireceğim,çünkü emekliyim dolayısı ile vaktimi sizin yaptığınız bu çalışmalarla değerlendiriyorum.

Ustam eline sağlık cansın. Süper Türk kanallarını ekleyebilir misin

Uzunmuhalet eline emeğine sağlık inşallah sorunsuz çalışır herşey için teşekkürler

gayet temiz ve ğüzel eline sağlık ustam

reis özel bir istek yapabilirmiyim bu dini kanallardan nur tv ve mpl yi kaldiramn mumkunmu ve sat7 turk u
nur tv kurucusu iskender everset oglu hasa bir donem kendini önce ilah lik iddasinda bulundu sonra kendini peygamber olarak milleti yolladan cijartti youtubede vardir hulki ceviz oglunun sundugu ceviz kabugunda bununla yasar nurinin konun oldugu yasar nuri bunun yalnciligini cikarmisti digeri sat7 turkde oynaylar turk ama herkesi hiristiyanliga davet ediyor misyonerlik kanali yani

reis bi insan icki icse zina etse kumar oynasa gunahkar olur lakin bunlara itibar ederlese imanlari gidip ebedi azaba duccar olurlar
Yanlış anlamayın tartışma konusu açmak değil amacım da silip geçin ya da en sona atın, kişinin içinde birşeyler olmadıktan sonra bu kanallara gerek bile yok, aynı şekilde karşıt görüşlü biri çıkar şu şu şu kanalı çıkar derse, mesela Luys TV Türkiye Ermenilerinin kanalı dinleri malum, yarın birgün Süryani cemaati ne bileyim Rum ya da Yahudi kökenliler bir kanal açarsa yok mu diyeceğiz ya da Türkçe dışındaki TRT yayınlarından rahatsız oluyorum diyen biri olsa ne olacak misal. Ben izlemediğimi silip geçiyorum çoğu uygulamada da ebeveyn kontrolü de var zaten. Dediğim gibi olay kişinin kendinde ve kalbinde bitiyor tabii ailenin yetiştirmeside en önemlisi. Saygılarımla.

Yanlış anlamayın tartışma konusu açmak değil amacım da silip geçin ya da en sona atın, kişinin içinde birşeyler olmadıktan sonra bu kanallara gerek bile yok, aynı şekilde karşıt görüşlü biri çıkar şu şu şu kanalı çıkar derse, mesela Luys TV Türkiye Ermenilerinin kanalı dinleri malum, yarın birgün Süryani cemaati ne bileyim Rum ya da Yahudi kökenliler bir kanal açarsa yok mu diyeceğiz ya da Türkçe dışındaki TRT yayınlarından rahatsız oluyorum diyen biri olsa ne olacak misal. Ben izlemediğimi silip geçiyorum çoğu uygulamada da ebeveyn kontrolü de var zaten. Dediğim gibi olay kişinin kendinde ve kalbinde bitiyor tabii ailenin yetiştirmeside en önemlisi. Saygılarımla.

reis sende haklisin ama burda yannis olan şey şu tabiki bi yahudi veya bi hiristiyanlik kanali asikar olsa ona sozum yok cunku niteligi belli ama bunlar islamiyet kisvesi altinda kuzu gorunumlu kurt nicelerini gordumki bizzar evine misafir olupta bunlari islami kanal diye izleyenleri ne cahil insana kizmiyom bilmiyo ne yaptigini zaten bilenede bisey denmiyor anladinmi reis ne demek istedigimi kuzu gorunumunde kurtluk pesinde tabiki karar izleyicinin liste sahibi sensin naciz hane bizimkisi tavsiye niteliginde

Geri