UYGULAMA PROJESİ SONLANDI. APK YAPILDI FORMDA VAR

Düşünce ve Fikirleriniz güzel. Ama bu bir arayüz bu sebeple birçoğu imkansız.
Ayrıca REKLAM Yok - Çıkan Reklamlar bize ait değil girdiğiniz web sitelerin reklamı.
Hocam makul ölçüde reklama bişey demiyoruz. Ama çoluk çocuğun yanında abuk sabuk sitelere yönlendiriyor. O yüzden ben soğudum bu programdan.

Hocam makul ölçüde reklama bişey demiyoruz. Ama çoluk çocuğun yanında abuk sabuk sitelere yönlendiriyor. O yüzden ben soğudum bu programdan.
Dostum reklamlar bize ait değil o sitelerdein reklamı diyorum .
sadece televizyon kısmını kullan bence .

VE DAHA ÖNCE BAZI ÇOK BİLMİŞ BİR ARKADAŞ VARDI WEB SİTESİNİN PAYLAŞ DİYEN.....
ONUN SAYESİNDE WEB SİTEMİZ TR YAYINI İP KAPANDI.
VPN İLE ŞUAN İÇİN GİRİŞ YAPILIYOR.
BU YÜZDEN YENİ SUNUCU ALICAZ.
KURULUM YAPICAZ.
YENİ DEN TASARLİCAZ. O ÇOK BİLEN ARKADAŞLAR YÜZÜNDEN. ................................................
ANLADINIZ NEDEMEK İSTEDİĞİMİ OLAN BİZE VE İSZE OLUYOR.
EN KISA SÜREDE YENİLENECEKTİR TŞKLER.

BURAYA YORUM YAZMASANIZ İYİ OLUR GELEN OKUSUN.

birde şu m3u url problemini halletsen süper olaak kardeşim.
hata veriyor telegramdanda yazzdım sana
Dostum İPTV paralı Xstream m3u kabul etmez.
Kendine ait yada Nette paylaşılan açık yayınları açar.

Yeni cine10

EXTRA YENİ ARAYÜZ EKLENDİ VE GÜNCELLENİYOR.
BÜTÜN SPOR - SİNEMA - BELGESEL - TELEVİZYON - YABANCI SPOR HEPSİ BURAYA ENTEGRE OLUCAK.
ANDROİD TV SORUN YAŞAYAN . PLAYER ÇALIŞMAYAN KİŞİLER BURDAN RAHAT RAHAT İZLESİN.
HAYIRLI OLSUN....

BU NORMALDE FLİM VE DİZİ SİTESİ OLARAK KULLANIYORDUM.
TELEVİZYON ÇEVİRDİM....

Üstad eline emeğine sağlık. Bir ara Android box lar için m3u tasarlayacaktın bir gelişme varmı?

yeni arayüz çok iyi olmuş , takipteyiz...

yeni arayüz çok iyi olmuş , takipteyiz...
Her şeyini ince ince planlıyorum.
Resimlerine kadar saatlerce uğraşıyorum.
Bu Uygulamanın bir özelliği daha var.
Hem Mobil hemde TVBOX APK var
FULL kumanda destekli.
Yapabilirsem yapıcam.

hocam öncelikle çok teşekkür ederim, ancak win 7 ve win 8 kullanıcıları için de pc versiyonu uyumlu olsa kendi adıma çok sevinirdim. evet artık birçok lişi win 10 ya da win 11 kullanıyor ancak benim gibi eski bir pc ye sahip olanlar win 8 ve win 7 kullanmaya devam ediyorlar. zor olmayacaksa bu konuda çalışma yapılabilir mi?

hocam öncelikle çok teşekkür ederim, ancak win 7 ve win 8 kullanıcıları için de pc versiyonu uyumlu olsa kendi adıma çok sevinirdim. evet artık birçok lişi win 10 ya da win 11 kullanıyor ancak benim gibi eski bir pc ye sahip olanlar win 8 ve win 7 kullanmaya devam ediyorlar. zor olmayacaksa bu konuda çalışma yapılabilir
exe çeviren program 7-8 kaldırmış bizlik bir durum yok.
ama başka yolu bulursak söyleriz

Merhaba,PC.exe yazan dosyayı yükledim beyaz ekran çıkıyor sadece program şuan çalışmıyor mu yoksa benden mi problem var acaba?

Merhaba,PC.exe yazan dosyayı yükledim beyaz ekran çıkıyor sadece program şuan çalışmıyor mu yoksa benden mi problem var acaba?
TR kapamış yada domain sağlıyca sorun var vpn ileaçılıyor

Ekli dosyayı görüntüle 617

CİHAZ VE BAĞLANTISI KÖTÜ OLAN KULLANICILAR İÇİNE WEB ARAYÜZ EKLENDİ VE GÜNCELLENİYOR...

ŞUANDA 5 AKKİF WEB ARAYÜZÜ VAR. AYNI ANDA BİR ÇOK KAÇ İZLEME İMKANI SUNUYOR

Burda bir değişiklk yapıcam -- yayınların bazıları otomatik oynatıyor. bu sebep ile biraz değişsiklik yapıcam bugün​
teşekkürler

Geri