camgozbursa
Üye
- Konular
- 10
bursa
pc çalışıyor
apk çalışmıyor bağlantı koptu mu? hatası
pc çalışıyor
apk çalışmıyor bağlantı koptu mu? hatası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
birde şu m3u url problemini halletsen süper olaak kardeşim.Yeni Anasayfa Düzenleme Yapıcaz.
Açılmayan arkadaşlar yeniden denesin ve yazsın
Hocam makul ölçüde reklama bişey demiyoruz. Ama çoluk çocuğun yanında abuk sabuk sitelere yönlendiriyor. O yüzden ben soğudum bu programdan.Düşünce ve Fikirleriniz güzel. Ama bu bir arayüz bu sebeple birçoğu imkansız.
Ayrıca REKLAM Yok - Çıkan Reklamlar bize ait değil girdiğiniz web sitelerin reklamı.
Dostum reklamlar bize ait değil o sitelerdein reklamı diyorum .Hocam makul ölçüde reklama bişey demiyoruz. Ama çoluk çocuğun yanında abuk sabuk sitelere yönlendiriyor. O yüzden ben soğudum bu programdan.
Dostum İPTV paralı Xstream m3u kabul etmez.birde şu m3u url problemini halletsen süper olaak kardeşim.
hata veriyor telegramdanda yazzdım sana
Her şeyini ince ince planlıyorum.yeni arayüz çok iyi olmuş , takipteyiz...
kendime ait url şifrem var vlc den değil cine10 üzerinden seyretmek istiyorumDostum İPTV paralı Xstream m3u kabul etmez.
Kendine ait yada Nette paylaşılan açık yayınları açar.
exe çeviren program 7-8 kaldırmış bizlik bir durum yok.hocam öncelikle çok teşekkür ederim, ancak win 7 ve win 8 kullanıcıları için de pc versiyonu uyumlu olsa kendi adıma çok sevinirdim. evet artık birçok lişi win 10 ya da win 11 kullanıyor ancak benim gibi eski bir pc ye sahip olanlar win 8 ve win 7 kullanmaya devam ediyorlar. zor olmayacaksa bu konuda çalışma yapılabilir
TR kapamış yada domain sağlıyca sorun var vpn ileaçılıyorMerhaba,PC.exe yazan dosyayı yükledim beyaz ekran çıkıyor sadece program şuan çalışmıyor mu yoksa benden mi problem var acaba?
teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 617
CİHAZ VE BAĞLANTISI KÖTÜ OLAN KULLANICILAR İÇİNE WEB ARAYÜZ EKLENDİ VE GÜNCELLENİYOR...
ŞUANDA 5 AKKİF WEB ARAYÜZÜ VAR. AYNI ANDA BİR ÇOK KAÇ İZLEME İMKANI SUNUYOR
Burda bir değişiklk yapıcam -- yayınların bazıları otomatik oynatıyor. bu sebep ile biraz değişsiklik yapıcam bugün