Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emeğinize sağlık, teşekkürler
Emeğine sağlık çok güzel olmuş...Ekli dosyayı görüntüle 610
WİNDOWS 10 VE 11 SÜRÜMÜNDE ÇALIŞIR"Herkesin rahatça ve keyifle kullanabilmesi için, bilgisayarlar için bir Setup uygulaması geliştirdik. Artık Windows üzerinden emülatör kurmadan çalıştırabilir, kasma olmadan web sitesinde dolaşır gibi rahatça uygulamayı kullanabilirsiniz.
Yakın zamanda MAC ve Linux sürümleri de gelecek! Emülatöre son veriyoruz! Cine10TV devam ediyor, sinema ve belgesel içerikleriyle karşınızda. Takipte kalın, çok şey geliyor!"
Umarım beğenirsiniz! - Telegramda Tanıtım Video İzleyin Lütfen (t.me/Cine10tv)
İNDİRME ADRESİ : bit.ly/sinetech6128 ( CINE 10 BOX V3 KLASÖRÜNDE)Arkadaşlar, forumun sağlığı için lütfen gereksiz yazışmalardan kaçınalım.
MOUSE SAĞ TUŞU KISA YOLLAR MEVCUTTUR.
ANASAYFA - GERİ - SAYFA YENİLEME -TAM EKRAN MODU
SPOR - SİNEMA - BELGESEL
KANALLARI HD VE FHD YAYINLAR OLDUĞU İÇİN.
5-10 Saniye Arabelleğe Yükleme Yapar.
Bekleyin Açılır........
Tek tek Kontrol ediliyor yüklemesi yapılıyor.
En önemlisi Donma v.s takılma olduğu zaman
PİNG atıyor kaldığı yerden Yayın Devam ediyor.
Play Yapmanıza gerek kalmıyor.
Bağlantınız ve Kullandığınız CİHAZ Önemli Tabi
PROGRAM İSTEDİĞİNİZ KADAR UYGULAMA AÇMAYA MUSADE EDİYOR.
YANİ BİR ÇOK MAÇ YAYININI AYNI ANDA İZLEME İMKANI
ÖNEMLİ NOT
Çok gerekmedikçe yorum yapmamaya özen gösterelim.
Forumda, sorunuzun cevabını bulamıyorsanız yazabilirsiniz.
Ancak tekrar eden sorulara CEVAP verilmeyecektir.
Sizden ricamız, forumda bilgi kirliliği oluşmaması adına; okumadan sorunuzu yazmayın.
Eğer sorunuzu forumda bulamıyorsanız ve en önemlisi, sorunuzu tam olarak anlatmaya özen gösterin.
Nasıl bir sorun yaşadığınızı açık ve net şekilde belirtirseniz, daha hızlı ve doğru cevap alırsınız.
Örnek: "Yayın açılmıyor", "Kurulum yapılmıyor", "İndiremiyorum" gibi açıklamalarla sorular iletmeyin lütfen.
Teşekkürler!
BU TARZ KÜÇÜK SORUNLARINIZ İÇİN TELEGRAM GELİN " ORADA CEVAP VEREBİLİRİZ" TELEGRAM : t.me/Cine10tv
Beğenirseniz beğenilerinizi alırız.![]()
WİNDOWS 10-11 HEPSİNDE ÇALIŞIR GERİSİNE BAKMAYINHocam, PC için sadece 32 bitlik versiyonu mu var?
Windows ve Android Uygulamanızı İnceledim Çok Güzel Olmuş Windows Uygulamasına Ana Menüye Dönüş için Geri Butonu Eklenirse Uygulamayı Kapatıp Geri Açmaya Gerek Kalmaz Daha Pratik OlurEkli dosyayı görüntüle 610
WİNDOWS 10 VE 11 SÜRÜMÜNDE ÇALIŞIR"Herkesin rahatça ve keyifle kullanabilmesi için, bilgisayarlar için bir Setup uygulaması geliştirdik. Artık Windows üzerinden emülatör kurmadan çalıştırabilir, kasma olmadan web sitesinde dolaşır gibi rahatça uygulamayı kullanabilirsiniz.
Yakın zamanda MAC ve Linux sürümleri de gelecek! Emülatöre son veriyoruz! Cine10TV devam ediyor, sinema ve belgesel içerikleriyle karşınızda. Takipte kalın, çok şey geliyor!"
Umarım beğenirsiniz! - Telegramda Tanıtım Video İzleyin Lütfen (t.me/Cine10tv)
İNDİRME ADRESİ : bit.ly/sinetech6128 ( CINE 10 BOX V3 KLASÖRÜNDE)Arkadaşlar, forumun sağlığı için lütfen gereksiz yazışmalardan kaçınalım.
MOUSE SAĞ TUŞU KISA YOLLAR MEVCUTTUR.
ANASAYFA - GERİ - SAYFA YENİLEME -TAM EKRAN MODU
SPOR - SİNEMA - BELGESEL
KANALLARI HD VE FHD YAYINLAR OLDUĞU İÇİN.
5-10 Saniye Arabelleğe Yükleme Yapar.
Bekleyin Açılır........
Tek tek Kontrol ediliyor yüklemesi yapılıyor.
En önemlisi Donma v.s takılma olduğu zaman
PİNG atıyor kaldığı yerden Yayın Devam ediyor.
Play Yapmanıza gerek kalmıyor.
Bağlantınız ve Kullandığınız CİHAZ Önemli Tabi
PROGRAM İSTEDİĞİNİZ KADAR UYGULAMA AÇMAYA MUSADE EDİYOR.
YANİ BİR ÇOK MAÇ YAYININI AYNI ANDA İZLEME İMKANI
ÖNEMLİ NOT
Çok gerekmedikçe yorum yapmamaya özen gösterelim.
Forumda, sorunuzun cevabını bulamıyorsanız yazabilirsiniz.
Ancak tekrar eden sorulara CEVAP verilmeyecektir.
Sizden ricamız, forumda bilgi kirliliği oluşmaması adına; okumadan sorunuzu yazmayın.
Eğer sorunuzu forumda bulamıyorsanız ve en önemlisi, sorunuzu tam olarak anlatmaya özen gösterin.
Nasıl bir sorun yaşadığınızı açık ve net şekilde belirtirseniz, daha hızlı ve doğru cevap alırsınız.
Örnek: "Yayın açılmıyor", "Kurulum yapılmıyor", "İndiremiyorum" gibi açıklamalarla sorular iletmeyin lütfen.
Teşekkürler!
BU TARZ KÜÇÜK SORUNLARINIZ İÇİN TELEGRAM GELİN " ORADA CEVAP VEREBİLİRİZ" TELEGRAM : t.me/Cine10tv
Beğenirseniz beğenilerinizi alırız.![]()
mausa sag tıkla yaptıgınızda Ana sayfa geri sayfayı yenile gibi yazılar var uygulama kapatmanıza gerek yok...Windows ve Android Uygulamanızı İnceledim Çok Güzel Olmuş Windows Uygulamasına Ana Menüye Dönüş için Geri Butonu Eklenirse Uygulamayı Kapatıp Geri Açmaya Gerek Kalmaz Daha Pratik Olur
Teşekkürlermausa sag tıkla yaptıgınızda Ana sayfa geri sayfayı yenile gibi yazılar var uygulama kapatmanıza gerek yok...
Süper olmuşEkli dosyayı görüntüle 703
BİR ÇOK ARKADAŞ ( ARKA PLAN - SİYAH OLABİLİRMİ - KIRMIZI - SARI )
BENDE ARKA PLAN RENGİ KİM NASIL DİLERSE ÖYLE KULLANSIM İSTEDİM.
HANGİ RENK ŞEÇERSENİZ DEĞİŞTİRENE KADAR ÖYLECE KALIR.
Aynen Dostum... Chat iinanılmaz özellikleri var onun içersi ayrı dünya .Yenilikler hiç bitmiyor ne güzel, kolay gelsin @cine10tv takipteyiz.
Kardeşim PC versiyonu açılmıyor...Emeğine sağlık çok güzel olmuş...
Kardeşim proğram şimdi açılmıyor beyaz ekran var...