Uygulama geliştiriyorum

Player değişti. Önceki video da ses sorunu vardı. İyileştirme ve hızlandırmalar yapılacaktır. Epg sistemi aktif edilecek tekrar. Görüntü teması değişecek zamanla ama tasarımı bu şekildedir. İyileştirmeler olacaktır şuan test sürümünde hâlâ betaya hazırlıyorum. Lütfen videoyu izleyin gözünüze takılan sorunları yazın arkadaşlar
Emeğine düşüncene sağlık başarılar 👍👏

Detaylı uzun yazın için teşekkürler hocam,Android için en iyi player media3 dediler. Kurdum (Video da görülüyormu bilmiyorum RAW (HAM YAYIN) yayınları mevcuttu o yayınların ve bazı yurt dışı 4K yayınların sesleri yoktu) neler yaptım çözemedim araştırdım olmadı. Şuan VLC nin video playerini kurdum onunla ilerlemeyi düşünüyorum bütün videoları açan bütün ses codexlerini barındıran Player olduğu için bununla ilerlemeyi düşündüm. HDR ve Dolby için Ufak denemeler yaptım (Video da Dolby ses varmı 4K bilgi ekranı ekledim player için ama üstünde duramadım) daha bende istiyorum çünkü o tür özelliklerin olmasını. Alt yazı için hiç çalışmadım maalesef ama dedikleriniz çok mantıklı.
reis vlc kodda refereli yayinlari oynata biliyormu bendeki eko player dedigin gibi eksi yönü çok ama artisi refereli yayinlari gomulu listeden cekip oynata bilmesi

Merhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.

Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.

Güncelleme 29.11.2025
Hayirli olsun, güzel gözüküyor

Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.

Güncelleme 29.11.2025
Hayırlı olsun emeğine sağlık başarılar

reis vlc kodda refereli yayinlari oynata biliyormu bendeki eko player dedigin gibi eksi yönü çok ama artisi refereli yayinlari gomulu listeden cekip oynata bilmesi
Hocam, Exo player çok stabil çünkü androidin kendi playeri ama ses sorunları vardı bende çözemedim Exo+vlclib yapacaktım onun yerine tek player düşündüm. Bütün videoları açıyor ses sorunları da yoktu. Birkaç iptv giriş yaptım çok fazla videolara gir çık yaptım hepsini açıyor şuan

Hocam, Exo player çok stabil çünkü androidin kendi playeri ama ses sorunları vardı bende çözemedim Exo+vlclib yapacaktım onun yerine tek player düşündüm. Bütün videoları açıyor ses sorunları da yoktu. Birkaç iptv giriş yaptım çok fazla videolara gir çık yaptım hepsini açıyor şuan
Selamlar, Media3 kullanıyorum ben. ffmpeg-decoder:1.8.0+1 i kütüphane olarak yükleyip exoplayer codec olarak açamazsa ffmpeg ile yazılımsal aç diye kodu düzenlersen sıkıntı çıkmaz. şuana kadar ses ve görüntü olarak açamadığı video görmedim ben. Android için gerçekten çok stabil. vazgeçme derim Media3 den.

Selamlar, Media3 kullanıyorum ben. ffmpeg-decoder:1.8.0+1 i kütüphane olarak yükleyip exoplayer codec olarak açamazsa ffmpeg ile yazılımsal aç diye kodu düzenlersen sıkıntı çıkmaz. şuana kadar ses ve görüntü olarak açamadığı video görmedim ben. Android için gerçekten çok stabil. vazgeçme derim Media3 den.
Hocam denedim RAW yayınların sesi gelmedi bende görüntü var ama ses yoktu. Player yaptıysanız atar mısınız test edeyim benim iptv im ile

Hocam denedim RAW yayınların sesi gelmedi bende görüntü var ama ses yoktu. Player yaptıysanız atar mısınız test edeyim benim iptv im ile
Şuan dışarıdayım malesef, ama forumda Güneş tv yi bulup yükleyebilirsiniz. Bakalim raw listenizde sorun yaşayacak mi? Yaşamaz ise size playerin kodlarini paylaşabilirim. Elimden gelen her yardıma açığım ;)

Güncelleme 29.11.2025
hayırlı olsun

Şuan dışarıdayım malesef, ama forumda Güneş tv yi bulup yükleyebilirsiniz. Bakalim raw listenizde sorun yaşayacak mi? Yaşamaz ise size playerin kodlarini paylaşabilirim. Elimden gelen her yardıma açığım ;)
Hocam aynen kontrol ettim aynen açıldı seslerde Okey. Şimdi bende dışarıdayım, dediklerinizi denerim.

Geri