Hayırlı olsun emeğine sağlık başarılarMerhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.
Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.
Güncelleme 29.11.2025
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkürler hocamEmeğine düşüncene sağlık başarılar![]()
Hocam, Exo player çok stabil çünkü androidin kendi playeri ama ses sorunları vardı bende çözemedim Exo+vlclib yapacaktım onun yerine tek player düşündüm. Bütün videoları açıyor ses sorunları da yoktu. Birkaç iptv giriş yaptım çok fazla videolara gir çık yaptım hepsini açıyor şuanreis vlc kodda refereli yayinlari oynata biliyormu bendeki eko player dedigin gibi eksi yönü çok ama artisi refereli yayinlari gomulu listeden cekip oynata bilmesi
Teşekkürler hocamHayirli olsun, güzel gözüküyor
Android için en iyi playerin başını Exo (yeni ismi media3) çekiyor. Oda androide ait olduğu için en iyisi. İkincisi vlclib. VLclib daha fazla ses codexlerini barındırıyor açıyorHerşeyi en iyi oynatan player hangisi?
Teşekkürler hocam sağolunHayırlı olsun emeğine sağlık başarılar
Selamlar, Media3 kullanıyorum ben. ffmpeg-decoder:1.8.0+1 i kütüphane olarak yükleyip exoplayer codec olarak açamazsa ffmpeg ile yazılımsal aç diye kodu düzenlersen sıkıntı çıkmaz. şuana kadar ses ve görüntü olarak açamadığı video görmedim ben. Android için gerçekten çok stabil. vazgeçme derim Media3 den.Hocam, Exo player çok stabil çünkü androidin kendi playeri ama ses sorunları vardı bende çözemedim Exo+vlclib yapacaktım onun yerine tek player düşündüm. Bütün videoları açıyor ses sorunları da yoktu. Birkaç iptv giriş yaptım çok fazla videolara gir çık yaptım hepsini açıyor şuan
Hocam denedim RAW yayınların sesi gelmedi bende görüntü var ama ses yoktu. Player yaptıysanız atar mısınız test edeyim benim iptv im ileSelamlar, Media3 kullanıyorum ben. ffmpeg-decoder:1.8.0+1 i kütüphane olarak yükleyip exoplayer codec olarak açamazsa ffmpeg ile yazılımsal aç diye kodu düzenlersen sıkıntı çıkmaz. şuana kadar ses ve görüntü olarak açamadığı video görmedim ben. Android için gerçekten çok stabil. vazgeçme derim Media3 den.
Şuan dışarıdayım malesef, ama forumda Güneş tv yi bulup yükleyebilirsiniz. Bakalim raw listenizde sorun yaşayacak mi? Yaşamaz ise size playerin kodlarini paylaşabilirim. Elimden gelen her yardıma açığımHocam denedim RAW yayınların sesi gelmedi bende görüntü var ama ses yoktu. Player yaptıysanız atar mısınız test edeyim benim iptv im ile
hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.
Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.
Güncelleme 29.11.2025
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam aynen kontrol ettim aynen açıldı seslerde Okey. Şimdi bende dışarıdayım, dediklerinizi denerim.Şuan dışarıdayım malesef, ama forumda Güneş tv yi bulup yükleyebilirsiniz. Bakalim raw listenizde sorun yaşayacak mi? Yaşamaz ise size playerin kodlarini paylaşabilirim. Elimden gelen her yardıma açığım![]()
Teşekkürler hocamhayırlı olsun
Süper haber, yardımcı olabildiğime sevindim.Hocam aynen kontrol ettim aynen açıldı seslerde Okey. Şimdi bende dışarıdayım, dediklerinizi denerim.
Vlc, wuffy, mx <== bu üçünden şaşmayacaksınHerşeyi en iyi oynatan player hangisi?
Biraz daha zaman lazım hocam geçen hafta etrafımdaki kişilere verdim test için. Sorunlar mevcuttu şuan onlarla ilgileniyorumNerde üstad ne zaman çıkarıyorsun