Uygulama geliştiriyorum

Merhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.

Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.

Arayüzü Canlı TV
Ekli dosyayı görüntüle 16123
Film
Ekli dosyayı görüntüle 16124
emeğinize elinize sağlık inşallah başarılı güzel uygulama olur yeni uygulamalar görmek güzel olur desteğimiz de elimizden geldiği kadar veririz şimdiden başarılı olur inşallah

Player değişti. Önceki video da ses sorunu vardı. İyileştirme ve hızlandırmalar yapılacaktır. Epg sistemi aktif edilecek tekrar. Görüntü teması değişecek zamanla ama tasarımı bu şekildedir. İyileştirmeler olacaktır şuan test sürümünde hâlâ betaya hazırlıyorum. Lütfen videoyu izleyin gözünüze takılan sorunları yazın arkadaşlar

Android box olacakmı

ekran görüntülerinden anlamıştım güzel bir uygulamanın geldiğini :) video ile sabitlenmiş oldu görüşüm. tez zamanda piyasada görmek dileğiyle. kolay gelsin

Öncelikle böyle bir uygulama geliştirme işi için tebrik ederim.
Hemen hemen tüm ıptv ve medya oynatıcı uygulamalarında basitlikler hepsini birbirinin aynısı ya da tekrarı yapıyor.
VLC player gibi- pc üzerinden çalışsa da plex-emby gibi medya oynatıcıları çok iyiler kodi de dahil edilebilir.
Asıl olan eğer ki yapılabilirse; Dolby atmos-DTS-X VS. ses formatları ile Dolby vision-HDR-HDR1O+ gibi görüntü formatlarını destekleyen ve ayrıca özellikle ALTYAZI sorunlarını çözebilen uygulama- Opensubtitle.com-a4ksubtitles gibi altyazı indirme adreslerini içine gömebilen uygulamalar olmasını hep bekliyoruz.
VLC bunlardan evrensel en iyilerinden biri tabi ki bir takım ve birçok geliştirici ile ortaya çıkmış bir uygulama.
Niçin bunları yazdım?
IPTV veya farklı medya(torrent) film-dizi-müzik vs. yukarıda ki kalitelerde olduğunda; izleten uygulama seçeneği azalıyor. Kayıpsız ses ve görüntü formatı ile paylaşılan film-dizi-müzikleri sıkıntısız, akıcı bir şekilde oynatabilecek formatlara uygun bir uygulama olursa ki ben şahsen pcden bağımsız olmasını isterim(plex-emby gibi olmasın) Sonuçta; bu tür bir geliştirme ile ücretli pro modeli çıksa bile tercih edilebilir hale gelecektir.
Çalışmalarınızda başarılar.

Öncelikle böyle bir uygulama geliştirme işi için tebrik ederim.
Hemen hemen tüm ıptv ve medya oynatıcı uygulamalarında basitlikler hepsini birbirinin aynısı ya da tekrarı yapıyor.
VLC player gibi- pc üzerinden çalışsa da plex-emby gibi medya oynatıcıları çok iyiler kodi de dahil edilebilir.
Asıl olan eğer ki yapılabilirse; Dolby atmos-DTS-X VS. ses formatları ile Dolby vision-HDR-HDR1O+ gibi görüntü formatlarını destekleyen ve ayrıca özellikle ALTYAZI sorunlarını çözebilen uygulama- Opensubtitle.com-a4ksubtitles gibi altyazı indirme adreslerini içine gömebilen uygulamalar olmasını hep bekliyoruz.
VLC bunlardan evrensel en iyilerinden biri tabi ki bir takım ve birçok geliştirici ile ortaya çıkmış bir uygulama.
Niçin bunları yazdım?
IPTV veya farklı medya(torrent) film-dizi-müzik vs. yukarıda ki kalitelerde olduğunda; izleten uygulama seçeneği azalıyor. Kayıpsız ses ve görüntü formatı ile paylaşılan film-dizi-müzikleri sıkıntısız, akıcı bir şekilde oynatabilecek formatlara uygun bir uygulama olursa ki ben şahsen pcden bağımsız olmasını isterim(plex-emby gibi olmasın) Sonuçta; bu tür bir geliştirme ile ücretli pro modeli çıksa bile tercih edilebilir hale gelecektir.
Çalışmalarınızda başarılar.
Detaylı uzun yazın için teşekkürler hocam,Android için en iyi player media3 dediler. Kurdum (Video da görülüyormu bilmiyorum RAW (HAM YAYIN) yayınları mevcuttu o yayınların ve bazı yurt dışı 4K yayınların sesleri yoktu) neler yaptım çözemedim araştırdım olmadı. Şuan VLC nin video playerini kurdum onunla ilerlemeyi düşünüyorum bütün videoları açan bütün ses codexlerini barındıran Player olduğu için bununla ilerlemeyi düşündüm. HDR ve Dolby için Ufak denemeler yaptım (Video da Dolby ses varmı 4K bilgi ekranı ekledim player için ama üstünde duramadım) daha bende istiyorum çünkü o tür özelliklerin olmasını. Alt yazı için hiç çalışmadım maalesef ama dedikleriniz çok mantıklı.

Geri