sinancatak
Üye
- Konular
- 2
Merhaba 2.000TL civarı bir uydu alıcılı, Android/Google TV box taviyeniz nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
next star var bende guzel cihaz kablosus anteni de ayri aldim xtream player var 5 hesap ekleniyor youtube var o kadarMerhaba 2.000TL civarı bir uydu alıcılı, Android/Google TV box taviyeniz nedir?
O toptancının adını ve adresini merak ettim.Ben magbox kullanıyorum duyulan marka değil ama ethernet bağlantısı iki usb giriş aux ses çıkışı var gayet akıcı kullanışlı beklenti mi karşılıyor. kısaca herkes farklı marka yazıyor anladığım kadarıyla kötü cihaz yok kötü kullanıcı var cihaz a film oyun yüklemedikce uzun süre kullanabilir sin iz.. sanal marketler de de var trendyol hepsi burada. tavsiye ederim güzel VE uygun cihazlar var şimdiden hayırlı olsun. .. ha istanbul da yakında olanlar varsa tavsiye edeceğim toptancı var fiyat da gayet uygun .. bende ordan alışveriş yapıyorum ihtiyaç duydukça..
dm den yazdım bilgilerini irtibat a geçersen yardımcı olurO toptancının adını ve adresini merak ettim.
Arkadaş kargo ile gönderme yapıyor mu? bir sayfası var ise paylaşırsanız inceleyip karar verevbilirimdm den yazdım bilgilerini irtibat a geçersen yardımcı olur
Kanal ayalarından, " otomtık guncelleeyi kapatın.banada böyle birşey lazım 55 inc xiaomi android tv var 8 gbhafızalı 2 3 günde bir uydu kanalları kayboluyor siliniyor sürekli kanal arattırmaktan yoruldum çözümde bulamadım. uydulu bir box alıyım dedim dreamstar nova veya homatics düşündüm. homatics 5000 tl civarı dreamstar 2000 tl tuneri kampanya ile 650 e aldım. kutuya karar veremedim.