Uyanık TV m3u Playlist

hpgdisco

Üye
Konular
4
Ulusal ve yerel Kanallar 720p olarak mevcut müsait zamanda dvr sistemini de eklerim.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Webte izlemek için

Kod:

Son düzenleme:
emeğine sağlık

Eline sağlık güzel olmuş birde kanal logoları I eklerseniz çok güzel olur

link tiwimate player de ekledim taratma yaptimtirdim 0 kanal. farkli oynaticida denemedim.

Ulusal ve yerel Kanallar 720p olarak mevcut müsait zamanda dvr sistemini de eklerim.

Kod:
Elinize sağlık. Bende liste açılırken bir sorun yok fakat diğer üyelerden hiç liste açılmıyor diyenler var.
İncelediğimde, listeninizde #EXTM3U'dan sonra boş satır eklenmiş olduğunu gördüm.
Acaba diyorum bazı kullanıcıların player'ında sorun çıkartan bu olabilir mi?
Belki bu yüzden bazılarında liste yüklenemiyordur. Çok takıntılı playerlar olabiliyor.
2. önerim de şu; bazı player'lar kanal adreslerinde .m3u8 uzantısı arıyor olabilirler, linkleri .m3u8 uzantılı şekilde ayarlarsanız belki liste sorunu yaşayanların sorunu çözülebilir.

uzantiyi m3u iptv eklentisinde denedim. uyanik tv 86 kanal mevcut hepside aktif kanal gecisleri anlik aciliyor ve kanal da gecmise gitme imkani da mevcut. ve donma takilma sorunu hic yok. box cihazi olanlar bu eklentiyi m3u iptv eklentisinde denesinler. uyanik tv güncelleme yapincaya kadar gider. palyasan arkadasa cok tsk sagol,

Listede ki boşluğu kaldırdım, m3u8 uzantısı olmuyor çünkü php ile yayınlari çekmem gerekiyor. Dvr özelliği de çalışıyormuş benim denediğim playerde çalışmamıştı yani açamayan arkadaşlar farklı player Ile denesinler.

Çok güzel olmuş. Emeğine sağlık kardeşim. Başarılarınızın devamını dilerim

Geri