Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Her player farklı davranıyor.merhaba .liste pc de vlc playerde açılıyor ancak tv de.. ssıp tv ..programında açılmıyor sebebi nedir acaba.
hocam emekleriniz için teşekkürler, hazırladığınız 3 m3u listesi de harika çalışıyor. yalnız web playerda bir sorun mu var? açtıktan birkaç saniye sonra önce yayın kararıyor ardından seste kesiliyor.Webte izlemek için
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Evet öyle bir sorun varmış yeni fark ettim playeri tamamen iptal ettim alttaki siteyi kullanabilirsiniz.hocam emekleriniz için teşekkürler, hazırladığınız 3 m3u listesi de harika çalışıyor. yalnız web playerda bir sorun mu var? açtıktan birkaç saniye sonra önce yayın kararıyor ardından seste kesiliyor.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kontrol ettim açılıyor şuan.Kanallar açılmıyor bugun
hocam düzeltme imkanı yok muydu?Evet öyle bir sorun varmış yeni fark ettim playeri tamamen iptal ettim alttaki siteyi kullanabilirsiniz.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Vardı ama sunucuya fazladan yük oluyordu listelerin yüklenmesi. Yayınların donmamasi icin kaldırdım.hocam düzeltme imkanı yok muydu?
sizin m3u listelerinizi sorunsuz açan başka web player yoktu o yüzden önemliydiVardı ama sunucuya fazladan yük oluyordu listelerin yüklenmesi. Yayınların donmamasi icin kaldırdım.