Unlinked bilgilendirme, bilgi alma başlığı.

Giriş yapamıyorum, sildim yeniden yüklemek için bu defa da kütüphaneyi bulamıyor kodlar mı değişti?

Uygulamaya giremiyorum sorun yaşayan varmı acaba kablonet internet oysa dün girebiliyordum kütüphane kulanılmıyor diyor

Sadece bizim kütüphane değil bütün unlinked kütüphaneleri şu an erişime kapalı. Şifre vs değiştirmedi. Ne kadar uğraşsakda uğraşalim bazen boşboğazlar yüzünden uygulama işte böyle patlayabiliyor. Daha önce bunu konuşmuştuk. Korktuğumuz başımıza geldi. Bakalım belki düzelir geçicidir diye umut edelim.

Eğer böyleyse kötü olmuş evet boş boğazlar hiç bitmez güzel şeyler çabuk göze gelir umarım düzelir çok kullanışlı bir paylaşımdı bende sorunla karşılaşınca şaşırdım bilgi için teşekkürler takip etmekten başka çare yok

Sadece bizim kütüphane değil bütün unlinked kütüphaneleri şu an erişime kapalı. Şifre vs değiştirmedi. Ne kadar uğraşsakda uğraşalim bazen boşboğazlar yüzünden uygulama işte böyle patlayabiliyor. Daha önce bunu konuşmuştuk. Korktuğumuz başımıza geldi. Bakalım belki düzelir geçicidir diye umut edelim.
Umarım.💫💥

Apk nın uygulamalar kusmı açılmıyor önceden unlinked den indirdiklerim görünüyor sadece. Yardımcı olabilirmisini

Unlinked benzeri bir uygulama vardı ona geçme düşünceniz var mı

Unlinked benzeri bir uygulama vardı ona geçme düşünceniz var mı
Henuz bir düşüncem yok ama geçersemde paylaşırmiyim emin değilim. İki gün sonra patlayacak birşeyi paylasmam muhtemelen. Bunda bile kadir kıymet bilen kişi sayısı azdı.

Giriş ve şifre alabilirmiyim. Teşekürler

Nasıl gireceksiniz anlamında sordum ben de açık olmadığını gördüm
Ben yurtdışında kalıyorum onun içın denemek istedim kapalı giriş yapamadım sadece emdyotube girişte açıktı onlarda gitti malesef.

Henuz bir düşüncem yok ama geçersemde paylaşırmiyim emin değilim. İki gün sonra patlayacak birşeyi paylasmam muhtemelen. Bunda bile kadir kıymet bilen kişi sayısı azdı.
Uygulama, farklı amaçla kullanılıyor diye yasaklanmışsa saçma. Bu şeye benziyor, "vay, bıçak kavgalarda kullanılıyor, üretimi yasaklayın!"

Sunucu kaynaklı gibi duruyor. Uygulama büyük kolaylık sağlıyordu :cautious: ag store geliştiricinin diğer uygulamasınıda görmek isterken komple gitti.

Son düzenleme:
Unlinked tekrar aktif arkadaşlar. Yeni güncellemeleride ekledim.

Geri