Umarım.Sadece bizim kütüphane değil bütün unlinked kütüphaneleri şu an erişime kapalı. Şifre vs değiştirmedi. Ne kadar uğraşsakda uğraşalim bazen boşboğazlar yüzünden uygulama işte böyle patlayabiliyor. Daha önce bunu konuşmuştuk. Korktuğumuz başımıza geldi. Bakalım belki düzelir geçicidir diye umut edelim.
Henuz bir düşüncem yok ama geçersemde paylaşırmiyim emin değilim. İki gün sonra patlayacak birşeyi paylasmam muhtemelen. Bunda bile kadir kıymet bilen kişi sayısı azdı.Unlinked benzeri bir uygulama vardı ona geçme düşünceniz var mı
Açıldı mı kiGiriş ve şifre alabilirmiyim. Teşekürler
Hayır hosttlarında sorun varAçıldı mı ki
Nasıl gireceksiniz anlamında sordum ben de açık olmadığını gördümHayır hosttlarında sorun var
Ben yurtdışında kalıyorum onun içın denemek istedim kapalı giriş yapamadım sadece emdyotube girişte açıktı onlarda gitti malesef.Nasıl gireceksiniz anlamında sordum ben de açık olmadığını gördüm
Uygulama, farklı amaçla kullanılıyor diye yasaklanmışsa saçma. Bu şeye benziyor, "vay, bıçak kavgalarda kullanılıyor, üretimi yasaklayın!"Henuz bir düşüncem yok ama geçersemde paylaşırmiyim emin değilim. İki gün sonra patlayacak birşeyi paylasmam muhtemelen. Bunda bile kadir kıymet bilen kişi sayısı azdı.
Merhaba Unlinked benzeri uygulamanın adı nedir?Unlinked benzeri bir uygulama vardı ona geçme düşünceniz var mı
Applinked ama oda şuan indirme yapmıyor (çalışmıyor)Merhaba Unlinked benzeri uygulamanın adı nedir?
Merhaba Unlinked benzeri uygulamanın adı nedir?
Unlinked tekrar aktif arkadaşlar. Yeni güncellemeleride ekledim.