Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Burada arkadaşlar m3u listeleri paylaşıyorlar takip edin güncel listeyi kopyala yapıştır bu kadar. Basit işlemAynen ustam bende bu önerinizi uygulayarak edindim.ellerinize saglık.birde içerikleri nasıl yükleyecegimi ögrendimmi değmen benim keyfime.yardımlarınız için çok teşekkür ederim.![]()
Cok Tesekürler yardımlarınız içinabi forumdan m3u link bulup programa yazman gerekiyor. programda ustte android gibi bir isaret var, oradan hallediyosun.
Cahilligimi lütfen bagışla andiroit gibi bişeyi bulamadım bir foto atarmısın yada birazcık daha açıklama yaparmısın lütfen.çok teşekkür ederim.hayırlı kandiller.slm ve dua ile esen kalınabi forumdan m3u link bulup programa yazman gerekiyor. programda ustte android gibi bir isaret var, oradan hallediyosun.
ayarlara gir.gelen ekranda yok.aşağı kaydır ekranıCahilligimi lütfen bagışla andiroit gibi bişeyi bulamadım bir foto atarmısın yada birazcık daha açıklama yaparmısın lütfen.çok teşekkür ederim.hayırlı kandiller.slm ve dua ile esen kalın
Reklam virüsü yedik üstelik liste eklenme yok sürekli telefon da reklam çıkıyor yapmayın böyle şeylerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulama bu. Bunu kullanmaya başladığınızda tivimate falan hikaye kalacak modunu yapanı görmedim bugüne kadar.Ya da ben gibi piyasaya süreni.Bugünden sonra yüzlerce olacak muhtemelen. Keyfini çıkartın. Oynatıcınız benden, m3u listeniz diğer arkadaşlardan. İyi seyirler. Hayırlı iftarlar herkese.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kullanmayı bilmiyorsan suç atma reklam sıfır ve kullanıcı ayarlardan alt kısmı kaydir en altaReklam virüsü yedik üstelik liste eklenme yok sürekli telefon da reklam çıkıyor yapmayın böyle şeyler![]()
Kanıt olarak video ister misin bir saat tir reklam temizleme işi yapıyorum daha indirme de reklam geldi telefona sildim uygulamayıKullanmayı bilmiyorsan suç atma reklam sıfır ve kullanıcı ayarlardan alt kısmı kaydir en alta
Kanıt olarak video ister misin bir saat tir reklam temizleme işi yapıyorum daha indirme de reklam geldi telefona sildim uygulamayı bende neden çıkmadı peki hiç sorun senin kullandığın cihazla alakalı olabilir
Herşey var mı yayın ok alarak paralı da 100 TL çok iyi bence ama zam gelmedi mi ? 400 TL internet ücretim 100 de uygulama veririm 500 TL ye aylık iyi benceUzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum.
senelik 100tl gibi komik bir rakama satın alabilirsiniz.