Öneri ☆Ümitm0d☆9XTREAM PLAYER 4K PREMIUM

Telefonda denedigimde çalışıyor ama mi box da kanal listesi geldiğinde ok tuşuna basıyorum kanal geçmiyor

Aynen ustam bende bu önerinizi uygulayarak edindim.ellerinize saglık.birde içerikleri nasıl yükleyecegimi ögrendimmi değmen benim keyfime.yardımlarınız için çok teşekkür ederim. 😊
Burada arkadaşlar m3u listeleri paylaşıyorlar takip edin güncel listeyi kopyala yapıştır bu kadar. Basit işlem

Uygulama bir haftalık denemeymis bitiş tarihi 25_02_04 yazıyor

aynı şekilde Uygulama 7 günlük deneme
bitiş tarihi 2 nisan 2025 yazıyor.

Son düzenleme:
Uzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum.
senelik 100tl gibi komik bir rakama satın alabilirsiniz.

abi forumdan m3u link bulup programa yazman gerekiyor. programda ustte android gibi bir isaret var, oradan hallediyosun.
Cahilligimi lütfen bagışla andiroit gibi bişeyi bulamadım bir foto atarmısın yada birazcık daha açıklama yaparmısın lütfen.çok teşekkür ederim.hayırlı kandiller.slm ve dua ile esen kalın

Cahilligimi lütfen bagışla andiroit gibi bişeyi bulamadım bir foto atarmısın yada birazcık daha açıklama yaparmısın lütfen.çok teşekkür ederim.hayırlı kandiller.slm ve dua ile esen kalın
ayarlara gir.gelen ekranda yok.aşağı kaydır ekranı
aşağıda +oynatma listesi ekle var
oraya tıkla çıkan ekranda m3u ekle ve xtream codes apı var
oradan yükleniyor

Elinize emeğinize sağlık uygulama acayip stabil çalışıyor gerçekten.

Sevgili hocam sadece playermi modluyorsun 2 tane uygulama var aramadığım yer kalmadı modunu bulamadım forumdaki arkadaşlarında çok hoşuna gidecektir ilki launcher diğeri kalkmayan uygulamaları kaldırma programı

Göz atar mısın

Hocam honor90 p20 pro s22ultra üçünde de çalışmadı APK biz kontrol eder misiniz ...

uygulama bu. Bunu kullanmaya başladığınızda tivimate falan hikaye kalacak modunu yapanı görmedim bugüne kadar.Ya da ben gibi piyasaya süreni.Bugünden sonra yüzlerce olacak muhtemelen. Keyfini çıkartın. Oynatıcınız benden, m3u listeniz diğer arkadaşlardan. İyi seyirler. Hayırlı iftarlar herkese.
Reklam virüsü yedik üstelik liste eklenme yok sürekli telefon da reklam çıkıyor yapmayın böyle şeyler 🤨

Buradan indirme yaparken oluyor bu sorun apk yerine başka birşey iniyor bu kez fark edemedim onu yükle demişiz virüs kurduk neyi açsam şimdi reklam geliyor bu uygulama da dahil

Uzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum.
senelik 100tl gibi komik bir rakama satın alabilirsiniz.
Herşey var mı yayın ok alarak paralı da 100 TL çok iyi bence ama zam gelmedi mi ? 400 TL internet ücretim 100 de uygulama veririm 500 TL ye aylık iyi bence

Sürekli Google playe yönlendiriyor benim şahsi kanaatim program sorunlu kontrol edilmesi lazım ...

Konuyu görüntüleyenler

Geri