Ultimate İptv Playlist Yedeği

Yahu ne listesi android TV delirdi 10 saniyede bir reklam çıkmaya başladı

Play storedan 1 2 tane antivirüs indirip tarama yapın temizlesin virüsleri

Uğruna virüs indirdiğiniz dosya bu buradan indirin.

Bir adet örnek verir misiniz lütfen
Cihaz hangi antivirüsleri destekliyor bilmiyorum playstore girip antivirüs yazıp arama yapın avg, avast, bitdefender hangisi gözükurse indirip temizleyin

Ultimate iptv playlist loader hangi sürümü kullanıyorsunuz ? 2.60 sürümünü kurup yedek aldığımda yedek dosyasını list.bak olarak oluşturuyor.Sizin paylaştığınız '' all_backup.bak '' adı ile yedeği kesinlikle görmüyor.Adını list.bak olarak değiştirip gösterdiğimde hata oluştu diyor ve yedeği okumuyor.Muhtemelen sizin telefonunuza adresli olduğu için başka bir cihazda yedeğiniz açılamayacak.Konuyu açtığınıza göre paylaşımın anlamlı olması için eklediğiniz fotoğrafta görüldüğü gibi 39 hesabı text dosyası olarak paylaşmanız çok daha fayda sağlayacaktır.
Ben prosunu kullanıyorum,ücretli aldım.Süreklide güncelleme alıyor.Yapımcısı Rus.Ulaşmak çok rahat ve eksikleri hemen tamamlıyor,ilgili.Benim tek kullandığım apk bu.

Arkadaslar palylist yukleme hatası veriyor güncel atabilecek varmıdır

Listelerin hepsi televizo ve tivimatede çalışıyor dostum
Benmi anlatamıyorum dostum '' all_backup.bak '' dosyası backup dosyası.Benim sorum çok basit ve net bu 722 kilobytlık backup dosyasının içindeki listeleri hangi programda açtın.Televizo ,tivimate açıyor demişsin , bana bu '' all_backup.bak '' dosyasını televizo veya tivimate te nasıl açtığını yazabilirmisin?Bu programlara çalma listesi ekleyebiliyorsun backup dosyasıyla alakası yok diye biliyorum.

Benmi anlatamıyorum dostum '' all_backup.bak '' dosyası backup dosyası.Benim sorum çok basit ve net bu 722 kilobytlık backup dosyasının içindeki listeleri hangi programda açtın.Televizo ,tivimate açıyor demişsin , bana bu '' all_backup.bak '' dosyasını televizo veya tivimate te nasıl açtığını yazabilirmisin?Bu programlara çalma listesi ekleyebiliyorsun backup dosyasıyla alakası yok diye biliyorum.
Dosyayı dosya yöneticinden bulun, tıklayın, birlikte aç seçin, televizo vb seçin. Açar ama televizoda sizin kurulumunuz gider, yerine o backup dosyasında ne yüklü ise o gelir
Bu nedenle işlem yapmadan önce kendi televizo kurulumunuzun backupunu alın.

Listeler çalışıyor arkadaşlar

Hangi listeler çalışıyor ? '' all_backup.bak '' dosyasının Ultimate iptv playlist loader pro 2.60 la açılmadığını hiçbir listenin görülemediğini defalarca yazdım ve eğer açabilen içindeki listeleri görüp çalıştırmış olan varsa yardımcı olmak adına ya nasıl yaptığını anlatmasını yada çalışıyor dediği listeleri text olarak paylaşmasını yazdım.Hiçkimse çalışıyor dediği listeyi yani televizo tivimate yada herhangi bir playera eklenecek listeyi göndermedi.Çalışıyor dediğiniz listeyi paylaşırmısınız ?

Dosyayı dosya yöneticinden bulun, tıklayın, birlikte aç seçin, televizo vb seçin. Açar ama televizoda sizin kurulumunuz gider, yerine o backup dosyasında ne yüklü ise o gelir
Bu nedenle işlem yapmadan önce kendi televizo kurulumunuzun backupunu alın.
Laptop emulatörde dosya yöneticisinden yazdığınız gibi birlikte aç diyerek kurduğum televizoy u gösterdim.Malesef açmadı.

Hocam sen bu '' all_backup.bak '' dosyasını açıp bahse konu 39 adet listeyi herhangi bir oynatıcıda gördün mü ?
Ben ultimate iptv kullanmıyorum fakat yedek dosyasını incelediğimde içinde m3u adreslerini gördüm favori listesi vs olarak ayrılmış.

Laptop emulatörde dosya yöneticisinden yazdığınız gibi birlikte aç diyerek kurduğum televizoy u gösterdim.Malesef açmadı.
Bir de şöyle deneyebilirsiniz,
Televizo/Ayarlar/Yedekle ve geri yükle/ Uygulama verilerini yükle.
*Televizonun backup dosyalarının uzantısı .backup , .bak uzantısını .backup olarak değiştirmekte işe yarayabilir.
*Ben evde olmadığım için deneyemiyorum .

Acaba aynı şekilde tivimate yedeği olan arşivi güzel olan bi arkadaşta paylaşabilirmi 😎

Hocam sen bu '' all_backup.bak '' dosyasını açıp bahse konu 39 adet listeyi herhangi bir oynatıcıda gördün mü ?
Herhangi bir oynatıcı da göremezsiniz gibi ultimate iptv uygulamasında yükleniyor. Bunun yerine forumda çok güzel m3u ve cloudstream eklentileri var onları kullanmak daha yararlı. Ben denedim aptoide üzerinden uygulamanın lite sürümünü indirip dosyası uygulama klasörüne kopyalıp oradan restore yapıp açabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri