Ultimate İptv Playlist Yedeği

Hangi listeler çalışıyor ? '' all_backup.bak '' dosyasının Ultimate iptv playlist loader pro 2.60 la açılmadığını hiçbir listenin görülemediğini defalarca yazdım ve eğer açabilen içindeki listeleri görüp çalıştırmış olan varsa yardımcı olmak adına ya nasıl yaptığını anlatmasını yada çalışıyor dediği listeleri text olarak paylaşmasını yazdım.Hiçkimse çalışıyor dediği listeyi yani televizo tivimate yada herhangi bir playera eklenecek listeyi göndermedi.Çalışıyor dediğiniz listeyi paylaşırmısınız ?
Listeleri ultimate iptvplaylist loader(4.97 sürüm)ile açtım öncelikle android box sürümünüz 10 ve ustundeyse veya cihaz rootlu değilse acamazsiniz bende 2 cihaz var spybox s11 android 7 açıyor diğer cihaz fobem s vision hibrid android 14 gözüküyor ama cihaz android 12 açılmıyor gelelim nasıl açtığıma android surumunuzun 10 ve altı olduğunu varsayıyorum önce ultimate playerde kendi listelerinizi yedek alın yoksa bu listeyi atınca silinir dosya yöneticisine gelin ana ekranda ultimate diye bı dosya olacak içinde Back-Up diye bı dosya daha var indirdiğiniz allbackup dosyasını o klasörün içine atın sonrasında ultimateplaylist uygulamasında ayarlar-tüm yedekleri içe aktar seçeneğine tıklayın program bir kez kapanıp açılacak ve 39 adet liste ana ekranda görülecek ha bazı listeler süresi dolmuş çalışmıyor iyi forumlar

Konuyu görüntüleyenler

Geri