Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet hocam apk dosyası eksikmiş onu da ekledim şimdi teşekkürler bilgilendirme için.Link 404 hatası veriyor hocam.
Hocam bu şekilde mesajı silip tekrar yayınlamak da flood kuralını ihlale giriyor, bilginize.Dizivix Güncel İndirme Bağlantısı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İOS &;Web Sürümü :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tamamdır hocam çok dikkat edicemHocam bu şekilde mesajı silip tekrar yayınlamak da flood kuralını ihlale giriyor, bilginize.
Hocam herhangi bir şüpheli içerik söz konusu bile değildir, yani yıllardır kendini kanıtlamış olan virustotal gibi bir platform da sorunsuz çıkarken adını bile daha sizden İlk defa duyduğum şey için birşey diyemiyorum.Teşekkürler, ilgili adresten indirmeye çalışırken malwarebytes şüpheli içerik algılayarak; indirmeyi kabul etmiyor. Bilginize.
Malware bytes'ı ilk kez duymanıza şaşırdım, baya bir genç olmalısınızHocam herhangi bir şüpheli içerik söz konusu bile değildir, yani yıllardır kendini kanıtlamış olan virustotal gibi bir platform da sorunsuz çıkarken adını bile daha sizden İlk defa duyduğum şey için birşey diyemiyorum.
Virüstotal :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şimdi özellikle birdaha tarattım.
Not : Genellikle APK dosyaları mantık olarak tavsiye edilmez zaten , ancak virüstotalde olduğu gibi tamamen temizdir , ekstra olarak kendiniz de taratabilirsiniz.
Merhabalar hocam kategoriler bölümü düzeltilecektir sıradaki güncellemede oranın tamamen düzeltilmiş olduğunu göreceksiniz.Hocam her geçen gün gelişimi takip ediyorum. Güzel gelişmeler var. Tv yayınları kısmında kategori seçimi kısmına tıklayınca ekteki gibi bir görüntü çıkıyor. Bildirmek istedim. Kolay gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 14793
Vallahi hocam yaş 30 üstü ama şimdi yalan söylemeyi hiç gerek yok sabit kullandığım yerler haricinde ekstra araştırma içerisine hiç girmiyorum şimdi biliyorum desem yalan söylemiş olurdum .Malware bytes'ı ilk kez duymanıza şaşırdım, baya bir genç olmalısınız
Hocam büyük bir ihtimalle bir ay içerisinde Smart TV desteğimiz gelecek , Smart TV desteğimiz gelince zaten tüm Box larda geçerli olacaktır.maalesef box da api uyarısı verdi kuruldu ama açılmadı

Anlamadım , eğer kanallardaki sorunu diyorsanız tamamen düzeltildi.Da bozuk