Star
Paylaşımcı
- Konular
- 45
yakında gelecek kardeşim adam geldiği zaman söyler zatenbox veriyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yakında gelecek kardeşim adam geldiği zaman söyler zatenbox veriyon
Hocam ortalama 30 gün içinde yayınlayacağız.box veriyon
30 güne kim öle kim kalaHocam ortalama 30 gün içinde yayınlayacağız.
30 güne kim öle kim kala
MüqWeb sitemiz güncellendi;
Tasarımda İyileştirmeler Yapıldı.
Uygulamamızdan görüntüler Android Similasyonu Eklendi.
Web Site :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
eline emeğine sağlıkGüncelleme Duyurusu
DİZİVİX Mobil Uygulamasının Web Sürümü Aktif Edildi .
Site :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Mobil Uygulama Sitesi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not : Web üzerinde telif söz konuları olabildiği için, telif gelen içerikler kaldırılacaktır ama mobil uygulamasında yayınlanmaya devam edecektir.
Mobilden, web sitesinde 3 film denedim, ikisini açmadı, üçüncüye linki yok dedi. Tabispora bastım, açmadı. Google Play'den indirmek için basın denen yerden apk iniyor, bir de sayfa üstünde 5.5 sürüm diyor, inen dosyanın adı v2.5 Gözlemlerim bunlarWeb sitemiz de güncelleme ;
Tasarımda İyileştirmeler Yapıldı.
Uygulamamızdan görüntüler Android Similasyonu Eklendi.
Web Site :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam dizi portalı indirdiyseniz onun sürümü ile dizivix bambaşka.Mobilden, web sitesinde 3 film denedim, ikisini açmadı, üçüncüye linki yok dedi. Tabispora bastım, açmadı. Google Play'den indirmek için basın denen yerden apk iniyor, bir de sayfa üstünde 5.5 sürüm diyor, inen dosyanın adı v2.5 Gözlemlerim bunlar
Kapatıp tekrar dener misiniz, bir kere daha dener misiniz yani.Mi boxa kurdum api uyarısı verdi yakın zamanda düzenlenir İnşallah
Kapattıp hatta silip bidaha yükledim loading ekranı bir süre dönüp aşağıda beyaz yere hata uyarısını yazıyor resimde gözükmüyor ne yazdığıKapatıp tekrar dener misiniz, bir kere daha dener misiniz yani.
bazen nasip değilmiş diyip bırakmak lazımKapattıp hatta silip bidaha yükledim loading ekranı bir süre dönüp aşağıda beyaz yere hata uyarısını yazıyor resimde gözükmüyor ne yazdığı
Tamamdır hocam şuanki sürüm tamamen Android telefon ve tabletler için , Max 1 ay içerisinde yayınlayacağız Smart TV Box sürümü.Kapattıp hatta silip bidaha yükledim loading ekranı bir süre dönüp aşağıda beyaz yere hata uyarısını yazıyor resimde gözükmüyor ne yazdığı