🍿 ÜCRETSİZ Film ve Dizi Uygulaması-DiziVix - Ücretsiz Film Uygulaması, Dizi Uygulaması, Türkçe dublaj film izle, ücretsiz film sitesi, ücretsiz apk

Şimdilik sıkıntısız görünüyor. Box versiyon da gelirse iyi olacak. Hızlı ve öfkeli serisi sanırım yok, ben bulamadım. Teşekkürler.

Uygulamayı açamadım çubuk yarım saattir dönüyor her açtığımda bu şekilde insan beklerse mide ülseri olur güzel olabilir fakat tanışma imkanımız olmadı bu sebepten dolayı kullanmayı düşünmüyorum beni geri yor ben almayım kalsın.

Uygulamayı açamadım çubuk yarım saattir dönüyor her açtığımda bu şekilde insan beklerse mide ülseri olur güzel olabilir fakat tanışma imkanımız olmadı bu sebepten dolayı kullanmayı düşünmüyorum beni geri yor ben almayım kalsın.
Öncelikle merhabalar o kadar yorum var o kadar indiren kişi var hiç kimse böyle bir sorundan söz bile etmiyor uygulama ilk açılışta mecburi geç açılır çünkü bir sürü api çalışıyor :)

Tamam seni anlıyorum sende beni anla bir programın açılması için dakikalarca beklenmez sonuçta eğlence başlangıçta hüsranla karşılaşıyorsun

Tamam seni anlıyorum sende beni anla bir programın açılması için dakikalarca beklenmez sonuçta eğlence başlangıçta hüsranla karşılaşıyorsun
Hocam kimse dakikalarca beklemiyor öyle birşey yok olsa çözüm aranır ama öyle birşey yok .

Spor yayınları kapatıldı galiba açılmıyor

Spor yayınları kapatıldı galiba açılmıyor
Spor yayınları aktif ama uygulamaya VPN ile girmeniz gerekiyor çünkü kaynak url'sine engelleme gelmiş, yeni çıkan karar doğrultusunda artık TFF maç yayınlarını engelleyemeyecek direkt, oraya da bir güncelleme yapacağız tabii ki.

Spor yayınları aktif ama uygulamaya VPN ile girmeniz gerekiyor çünkü kaynak url'sine engelleme gelmiş, yeni çıkan karar doğrultusunda artık TFF maç yayınlarını engelleyemeyecek direkt, oraya da bir güncelleme yapacağız tabii ki.
Güncelleme hızlı yayınlarsanız Çok ıyı olur

Vpn denedim açılmadı

Geri