DiziVix
Paylaşımcı
- Konular
- 15
Çok kısa süre içerisinde uygulamayı yayınlayacağız TV box Smart TV içinTvbox özelliğini bekliyorum emeğe sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok kısa süre içerisinde uygulamayı yayınlayacağız TV box Smart TV içinTvbox özelliğini bekliyorum emeğe sağlık
Daha sonra uygulama pahalıya geçecek mi yoksa her zaman ücretsiz mi kalacakÇok kısa süre içerisinde uygulamayı yayınlayacağız TV box Smart TV için
Ücretsiz kalmaya devam edecek .Daha sonra uygulama pahalıya geçecek mi yoksa her zaman ücretsiz mi kalacak
TeşekkürlerEmeğine sağlık
Öncelikle merhabalar o kadar yorum var o kadar indiren kişi var hiç kimse böyle bir sorundan söz bile etmiyor uygulama ilk açılışta mecburi geç açılır çünkü bir sürü api çalışıyorUygulamayı açamadım çubuk yarım saattir dönüyor her açtığımda bu şekilde insan beklerse mide ülseri olur güzel olabilir fakat tanışma imkanımız olmadı bu sebepten dolayı kullanmayı düşünmüyorum beni geri yor ben almayım kalsın.
Hocam kimse dakikalarca beklemiyor öyle birşey yok olsa çözüm aranır ama öyle birşey yok .Tamam seni anlıyorum sende beni anla bir programın açılması için dakikalarca beklenmez sonuçta eğlence başlangıçta hüsranla karşılaşıyorsun
Eklenecek bugünŞimdilik sıkıntısız görünüyor. Box versiyon da gelirse iyi olacak. Hızlı ve öfkeli serisi sanırım yok, ben bulamadım. Teşekkürler.
Bildirim geldi, eklenmiş. Teşekkür ederim.Eklenecek bugün
Spor yayınları aktif ama uygulamaya VPN ile girmeniz gerekiyor çünkü kaynak url'sine engelleme gelmiş, yeni çıkan karar doğrultusunda artık TFF maç yayınlarını engelleyemeyecek direkt, oraya da bir güncelleme yapacağız tabii ki.Spor yayınları kapatıldı galiba açılmıyor
Güncelleme hızlı yayınlarsanız Çok ıyı olurSpor yayınları aktif ama uygulamaya VPN ile girmeniz gerekiyor çünkü kaynak url'sine engelleme gelmiş, yeni çıkan karar doğrultusunda artık TFF maç yayınlarını engelleyemeyecek direkt, oraya da bir güncelleme yapacağız tabii ki.
Vpn denedim açılmadıSpor yayınları aktif ama uygulamaya VPN ile girmeniz gerekiyor çünkü kaynak url'sine engelleme gelmiş, yeni çıkan karar doğrultusunda artık TFF maç yayınlarını engelleyemeyecek direkt, oraya da bir güncelleme yapacağız tabii ki.
Bendede açmadı.Öncelikle merhabalar o kadar yorum var o kadar indiren kişi var hiç kimse böyle bir sorundan söz bile etmiyor uygulama ilk açılışta mecburi geç açılır çünkü bir sürü api çalışıyor![]()
Uygulama mı açılmıyor sadece spor kanalları mıBendede açmadı.
Spor kanalları açılmıyorUygulama mı açılmıyor sadece spor kanalları mı