Ücretsiz apk ve windowos için

turksebo

Üye
Konular
3
Buradan girin sorulara cevap ver devamlı hem ücretsiz hemde iskonto lu seçenek var bu da benden olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241211_081641_Email.jpg
    Screenshot_20241211_081641_Email.jpg
    519.5 KB · Görüntüleme: 94
Ayrıca benim devamlı kullandığım siteler şöyle liteapks. Modyolo. Apk4free. Apkmb buralarda programlar full ve devamlı güncelleniyor

Konuyu biraz açar mısınız link vererek tabi...

Ben bu siteleri kullandım APK bundle sitelerinden bahsediyor galiba birinci link normal versiyon ikinci link modafiyeli odexli uygulama linki veriyor biz APK ya karşıyız eklenti çıksın derdindeyim android TV android 9 Ken mesela benim mobil cihaz android 14 APK siteleri bu kadar farklı uygulama işlemci mimarilerini otomatik yüklemeyi başaran kaliteli siteler ama keşke fdroid e bu kadar destek verilse daha iyi olur 50 tane çöp açık kaynak APK projesiyle adam akıllı başka program yapılabilir

Reiz m3u8 den ibaret programlar çıkmasın artık kodi ve cloudstram e eklenti cıksın haberin olsun mi box zaten bu kadar app kaldırmaz işlemci mimarileride kötü online video player yada kodi mediya browser a eklenti yapsınlar aksi taktirde siteler daha mantıklı yada eklentiler programları gerçekten çok kötü gui kodlamak zor siteleri cloudstream yada kodiye indexlesinler deepin linux ve kaliteli açık kaynak programlar kullansın herkes madem warezci olcaksa modded sistemler uygulamalarla vakit kaybediyorlar

Linux kullanmak istiyorum fakat alışma problemi beni bitiriyor :)
Deepin linux indirin bı kere bile terminal kullanmazsınız Windows da bile terminal kullanıyorsun deepin espanol denen flat mağzasının da deb dosyasını indirin flat uygulamalar pek iyi olmasada daha iyi programlar bulasıya linuxda flatpakdan sevimli mobil app benzeri programlar kullanırsınız

Deepin linux indirin bı kere bile terminal kullanmazsınız Windows da bile terminal kullanıyorsun deepin espanol denen flat mağzasının da deb dosyasını indirin flat uygulamalar pek iyi olmasada daha iyi programlar bulasıya linuxda flatpakdan sevimli mobil app benzeri programlar kullanırsınız
Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Geri