Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konuyu biraz açar mısınız link vererek tabi...Buradan girin sorulara cevap ver devamlı hem ücretsiz hemde iskonto lu seçenek var bu da benden olsun
Konuyu biraz açar mısınız link vererek tabi...
SharewareOnSaleKonuyu biraz açar mısınız link vererek tabi...
Site buSharewareOnSale
bunlara birde benden ekleme gelsin buyrun linkAyrıca benim devamlı kullandığım siteler şöyle liteapks. Modyolo. Apk4free. Apkmb buralarda programlar full ve devamlı güncelleniyor
Linux programları kullanın daha iyiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu siteden bir çok giveaway program ve apk indirip kullanmışlığım vardır. Tavsiye ederim.
Linux kullanmak istiyorum fakat alışma problemi beni bitiriyorLinux programları kullanın daha iyi
Deepin linux indirin bı kere bile terminal kullanmazsınız Windows da bile terminal kullanıyorsun deepin espanol denen flat mağzasının da deb dosyasını indirin flat uygulamalar pek iyi olmasada daha iyi programlar bulasıya linuxda flatpakdan sevimli mobil app benzeri programlar kullanırsınızLinux kullanmak istiyorum fakat alışma problemi beni bitiriyor![]()
Teşekkür ederim. Deneyeceğim.Deepin linux indirin bı kere bile terminal kullanmazsınız Windows da bile terminal kullanıyorsun deepin espanol denen flat mağzasının da deb dosyasını indirin flat uygulamalar pek iyi olmasada daha iyi programlar bulasıya linuxda flatpakdan sevimli mobil app benzeri programlar kullanırsınız
Dual boot yapın alışıncaya kadar ...Linux kullanmak istiyorum fakat alışma problemi beni bitiriyor![]()
Teşekkür ederim.Dual boot yapın alışıncaya kadar ...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Dual boot a da gerek yokki liveboot bile yeterDual boot yapın alışıncaya kadar ...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.