ibrahimbey
Paylaşımcı
- Konular
- 11
Yurt dışında nasıl kullanırız illa vpn mi lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Siz becerememişsiniz. Normalde m3u ile işim olmaz, sırf buradaki karalamaları görünce televizo yükledim, 1-2 kanal hariç çoğu çalışıyorUsta televizo uygulamadan çalışmıyor kanalların yüzde90 i ulusal kanallar çat pat çalışıyor
apk indirmiyorKurallara göre düzeltelim lütfen;
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Siz becerememişsiniz. Normalde m3u ile işim olmaz, sırf buradaki karalamaları görünce televizo yükledim, 1-2 kanal hariç çoğu çalışıyor
Televizo pro sürümü almıştım hatta çoğu sinema belgesel spor kanalları örnek ekran görüntüsünde ki gibi çalışmıyor kanallar amaç kötülemek değil çalışmayan kanalları belirtmekSiz becerememişsiniz. Normalde m3u ile işim olmaz, sırf buradaki karalamaları görünce televizo yükledim, 1-2 kanal hariç çoğu çalışıyor