TVHeryerde Kanalları M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta televizo uygulamadan çalışmıyor kanalların yüzde90 i ulusal kanallar çat pat çalışıyor
Siz becerememişsiniz. Normalde m3u ile işim olmaz, sırf buradaki karalamaları görünce televizo yükledim, 1-2 kanal hariç çoğu çalışıyor

Kurallara göre düzeltelim lütfen;
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
apk indirmiyor

Sinema tv kanalları spor kanalları belgesel kanalları örnek de ki gibi televizo uygulama da amaç karalamak kötülemek değil çalışmayan kanalları belirtmek

Siz becerememişsiniz. Normalde m3u ile işim olmaz, sırf buradaki karalamaları görünce televizo yükledim, 1-2 kanal hariç çoğu çalışıyor
Televizo pro sürümü almıştım hatta çoğu sinema belgesel spor kanalları örnek ekran görüntüsünde ki gibi çalışmıyor kanallar amaç kötülemek değil çalışmayan kanalları belirtmek

Kanallar vlc player ile açılıyor bilginize...
Diğer player codec kaynaklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri