Yardım TV8 24 saat yayın

Wizard7

Üye
Konular
12
Merhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.

Son düzenleme:
Hocam öyle bir site var mıdır şahsen benim bildiğim öyle bir site yok ama sizin turkcell tv + cihazlarda vs olduğu gibi pvr time shift özellikli uydu alıcısı almanız ve kayıt için usb bellek gerekiyor

Son düzenleme:
Hocam öyle bir site var mıdır şahsen benim bildiğim öyle bir site yok ama sizin turkcell tv + cihazlarda vs olduğu gibi pvr time shift özellikli uydu alıcısı almanız ve kayıt için usb bellek gerekiyor
Azerbaycanda turkcell tv vs yok hocam😅Sağolasın

Benim Samsung tv de de var kayıt özelliği, tv yi açmadan kayıt ediyor. İlk aldığımda hevesle kullanmıştım. Kayıtları başka yerde seyrettirmemesi, attığı formatın USB bellekleri haşat etmesi gibi nedenlerle kullanmayı bıraktım.

24 saat geri sardirma isini en iyi yapan uyanik tv var oda ücretli ben iki yildir izliyorum bünyesindeki tüm kanallar 24 saat geri sardirmali. bu tür yayinlar maliyetli oldugu icin bedava ya bulamassin.

Kendi web sitesini paylaştım bunu yükledikten sonra güncelleme geldiğinde ister telegram kanalına üye ol istersen web sitesinede gidip indirebiliyorsun

alabiliyosan ordan tivibu go ayda 50 60 tl filan geliyor senelik de bedava tv8 24 saat sarılmıyor max 45 benim bildiğim tivibu da 1 hafta geriye gitme var istediğin programı direk açıp film gibi izliyosun bende var tivibu tam fiyat performans gerçi benim hattımdan dolayı 1 sene ucretsiz ama iyi baya fiyatına göre

Merhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Merhaba; 24 saat yayınını bilmem ama istersen 45 dakika geeri alabileceğin url'yi şu şekilde paylaşabilirim.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Geri