Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Geri sarma açısından mı soruyorsunuz hocamMerhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Evet hocamGeri sarma açısından mı soruyorsunuz hocam
Hocam öyle bir site var mıdır şahsen benim bildiğim öyle bir site yok ama sizin turkcell tv + cihazlarda vs olduğu gibi pvr time shift özellikli uydu alıcısı almanız ve kayıt için usb bellek gerekiyorEvet hocam
Azerbaycanda turkcell tv vs yok hocamHocam öyle bir site var mıdır şahsen benim bildiğim öyle bir site yok ama sizin turkcell tv + cihazlarda vs olduğu gibi pvr time shift özellikli uydu alıcısı almanız ve kayıt için usb bellek gerekiyor
https://forum.sinetech.tr/konu/kekikakademi-m3u.3564/Merhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Merhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Gölge TV var kardeşim tüm ulusal kanalları 24 saat geri alabiliyorsunMerhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Merhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Telegram kanalı paylaşırmısınız rica etsemKendi web sitesini paylaştım bunu yükledikten sonra güncelleme geldiğinde ister telegram kanalına üye ol istersen web sitesinede gidip indirebiliyorsun
Yassah hemşerim yassah...Forumda G*lge demek bile yasak.Telegram kanalı paylaşırmısınız rica etsem
Merhaba; 24 saat yayınını bilmem ama istersen 45 dakika geeri alabileceğin url'yi şu şekilde paylaşabilirim.Merhaba arkadaşlar tv8-in 24 saatlik yayınını veren site varmıdır acaba?Bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.