Tv Quick Actions Kullanımı. (Tvboxlarda olması gereken bir uygulama.)

Tv boxun kapatma tuşuna basıp kapattığınız da, tv kapanıyor mu üstad.?
yok üstadım iyi ifade edemedim sanırım normal açma kapamada bir sıkıntı yok o normal çalışıyor , problem TV quick actions üzerinden uyku zamanlayıcısı ayarladığımda sadece box kapanıyor tv'yi açık bırakıyor. Sorun uyku zamanlayıcısının TV'yi kapatmaması

yok üstadım iyi ifade edemedim sanırım normal açma kapamada bir sıkıntı yok o normal çalışıyor , problem TV quick actions üzerinden uyku zamanlayıcısı ayarladığımda sadece box kapanıyor tv'yi açık bırakıyor. Sorun uyku zamanlayıcısının TV'yi kapatmaması
Üstad tekrar sorayım. Tv boxun kapatma tuşuna bastığınızda tv de beraber kapanıyor mu. ?

Üstadım kapanıyor açma kapama tuşu normalde gayet güzel çalışıyor hem box' hem Tv'yi açıyor ve kapatıyor sorun yok.Yani TV kapanıyor yaklaşık 10-15 sn sonra box'da kapanıyor

Homatics Box R 4K Plus cihazımı v14'ye güncelledikten sonra erişilebilirlik ayarlarından TQA'ya izin verdiğimde hemen geri kapanıyordu bende uygulamayı kaldırıp SAI ile tekrar kurdum ve izin sorunu çözüldü.

Arka plandaki uygulamalarını kapamak için bir tuş ayarladım ve açık olan uygulamaları kapatmama rağmen hala açık görüyorum? Homatics kumandasından Home tuşunu 2 kere bastığımda TQA ile kapattığım uygulamalar hala açıktı. İşlevin doğru çalışması için ekstra bir şey yapmam mı gerekiyor?

Üstadım kapanıyor açma kapama tuşu normalde gayet güzel çalışıyor hem box' hem Tv'yi açıyor ve kapatıyor sorun yok.Yani TV kapanıyor yaklaşık 10-15 sn sonra box'da kapanıyor
Neyse üstad bu sefer tam anlaşamadık gibi. Hdmı cec ayarlarını kontrol edin.

Son düzenleme:

Geri