Tv Quick Actions Kullanımı. (Tvboxlarda olması gereken bir uygulama.)

Android 14 Google play dışında yüklenen uygulamalar için erişilebilirlik hizmetini aktif etmeyi kısıtlamış, ADB üzerinden uygulamayı kurarsan izin veriyor. Ben öyle yaparak aktif edebildim.
ADB üzerinden nasıl kurabildiniz aynı sorunu yaşıyorum.

Hocam atvtools ile gönderip tekrardan yükledim maalesef aynı şekilde erişebilirlik açılmıyor.
Atv tool ile göndermeniz bir şey değiştirmez üstad. Siz bu uygulamayı indirin kurun, uygulamayı açın, kurmak istediğiniz uygulamayı gösterin kurulum bitince gerekli izinleri vermeyi tekrar deneyin.

Tv Quick Actions'a erişilebilirlik izini verince projectivy launcherın izini kapanıyor. Bu problemi nasıl aşarız?

Atv tool ile göndermeniz bir şey değiştirmez üstad. Siz bu uygulamayı indirin kurun, uygulamayı açın, kurmak istediğiniz uygulamayı gösterin kurulum bitince gerekli izinleri vermeyi tekrar deneyin.
Teşekkürler hocam telefona mı yüklemem gerekiyor bu uygulamayı?

Arkadaşlar 3.0.6 da bir hata tespit ettim, ''Tuş Takliti'' bölümünden tuş atama yapıp play store'a yönlendirme ekranı gelirse, bildirin önceki sürüm 3.5.5 i konu başına ekleyelim.

Bende de Nova 2 ye kurduğumda erişebilirlik deaktif durumdaydı. Android 14 ten kaynaklanıyor sanırım. Modlu uygulamalar erişebilirliğe açık değil genelde. O zaman @tekkan üstadıma sorsaydım keşke. Ama baktım yapamıyorum google playden free olarak denedim. Oradan çalıştığını görünce, satın almaya baktım 140tl çok uygun geldi orjinalini aldım. Daha önceden de ATV tools almıştım, o da çok uygun fiyatta olan çok kullanışlı bir uygulama. Dedim bunuda alayım bari. Sorunsuz kullanıyorum şimdi. Gerçi sağolsun her derde deva @tekkan üstadım olaya çare bulmuş. Teşekkür ederim.

Arkaplandaki açık uygulamarı gösteriyormu?

Geri