Tv Dizileri Net TV'de.. "Cumartesi Dizileri Son Bölümler" Eklendi.

Bereketli Topraklar, Çarpıntı, Sahtekarlar ve Teşkilat Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 15437Ekli dosyayı görüntüle 15438Ekli dosyayı görüntüle 15439Ekli dosyayı görüntüle 15440

1757497574748

Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki
Telegram Adresimiz
Eline,Emeğine,Sağlık.Adnan Hocam.Saol.

Hocam ben tvbox'a kurdum ama ses gelmiyor. Bilmiyorum daha önce soran oldu mu? Videyou başlatıyorum açılıyor ama ses yok :D Oynatıcı içindeki ses kısmı açılmıyor, kapalı olarak gözüküyor. Next star pro 4k. Çözümü varsa söyleyebilir misiniz? Sanırım başka bir playerda da oynatılmıyor sadece uygulama içinde açılıyor gibi.

Hocam ben tvbox'a kurdum ama ses gelmiyor. Bilmiyorum daha önce soran oldu mu? Videyou başlatıyorum açılıyor ama ses yok :D Oynatıcı içindeki ses kısmı açılmıyor, kapalı olarak gözüküyor. Next star pro 4k. Çözümü varsa söyleyebilir misiniz? Sanırım başka bir playerda da oynatılmıyor sadece uygulama içinde açılıyor gibi.
Canlı yayında mı oluyor yoksa film-dizilerde mi? Veya hepsinde mi? Ayrıntı verirseniz bakıp düzelteyim hemen

Canlı yayında mı oluyor yoksa film-dizilerde mi? Veya hepsinde mi? Ayrıntı verirseniz bakıp düzelteyim hemen
Hocam film ve dizilerde galiba canlı yayın denemediğim için bilmiyorum. Kaosun Anatomisini izlemek için açmıştım video başlıyor ama sesi bir türlü açamadım.

Hocam film ve dizilerde galiba canlı yayın denemediğim için bilmiyorum. Kaosun Anatomisini izlemek için açmıştım video başlıyor ama sesi bir türlü açamadım.
Kontrol ettim, bende çalışıyor. Ön belleği ve depolama alanını temizleyip tekrar deneyebilir misiniz?

Herkese selamlar..

Net TV'de bundan sonra Tv kanallarında yayınlanan dizilerin son bölümlerini yayın tarihinden sonraki gün içerisinde bulabileceksiniz.
Sinetech Drive İndirme Linki

Ekli dosyayı görüntüle 12858
Ekli dosyayı görüntüle 12856

Ekli dosyayı görüntüle 12857
UYGULAMADA ASİRİ REKLAM VAR 3 4 DK ADA BUR REKLAM CİKİYOR MALİSEV

UYGULAMADA ASİRİ REKLAM VAR 3 4 DK ADA BUR REKLAM CİKİYOR MALİSEV
Öncelikle lütfen tamamı büyük harf kullanmayınız.

Uygulamada açılışta bir reklam çıkar, daha sonra yaklaşık 15 geçişte bir kez daha çıkar. Hepsi 4-5 saniyede geçilebilir şekildedir.
Bu söylediklerimden daha fazlası çıkıyorsa cihazınızı virüs taramasından geçirip kontrol etmenizde fayda vardır.

apk harika farorim .1hafta onceki dizi için..
ama2 hafta onceki eșref ruyayi izleyemiyoruz. bu konuda fikri olan olabilirmi

apk harika farorim .1hafta onceki dizi için..
ama2 hafta onceki eșref ruyayi izleyemiyoruz. bu konuda fikri olan olabilirmi
Sadece son bölümleri ekliyoruz. sonraki bölüme kadar izleyebilirsiniz. Teşekkürler

Geri