Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TeşekkürlerElinize sağlık @Adnan K. hocam
Bu APK'yi (NetTv)nereden kuracağız, X96 mini cihazıma kurmak istiyorum ,yardımcı olur musunuz?.Herkese selamlar..
Net TV'de bundan sonra Tv kanallarında yayınlanan dizilerin son bölümlerini yayın tarihinden sonraki gün içerisinde bulabileceksiniz.
Sinetech Drive İndirme Linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 12858
Ekli dosyayı görüntüle 12856
Ekli dosyayı görüntüle 12857
Bu APK'yi (NetTv)nereden kuracağız, X96 mini cihazıma kurmak istiyorum ,yardımcı olur musunuz?.
Uyarı geldiği için kapatmak zorunda kaldık.Maçlar calismiyo artık
Elinize sağlık @Adnan K. üstadım.Cuma Dizileri Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 16648Ekli dosyayı görüntüle 16649Ekli dosyayı görüntüle 16650
![]()
İndirme Linki
Telegram Adresimiz
TeşekkürlerElinize sağlık @Adnan K. üstadım.
Eline emeğine sağlık @Adnan K. Teşekkürler kralCumartesi Dizileri Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 16689Ekli dosyayı görüntüle 16691Ekli dosyayı görüntüle 16690
![]()
İndirme Linki
Telegram Adresimiz
Elinize sağlık. İyice alıştık bu konfora, umarım sekteye uğramaz @Adnan K. hocamPazar Dizileri Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 16730Ekli dosyayı görüntüle 16729Ekli dosyayı görüntüle 16728
![]()
İndirme Linki
Telegram Adresimiz
Eline emeğine sağlık @Adnan K. Teşekkürler kralPazar Dizileri Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 16730Ekli dosyayı görüntüle 16729Ekli dosyayı görüntüle 16728
![]()
İndirme Linki
Telegram Adresimiz