asltrkserkan
Üye
- Konular
- 0
Kraptorcs3 repo olarak sorun yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kraptorcs3 repo olarak sorun yok
Google player den tarayıcı yaz beyaz ortası yuvarlak kırmızı olan browseri indir bir daha hiç bir sayfada reklam cıkmayacakMerhabalar, Android Box cihazımda satın almış olduğum bir IPTV uygulaması var. Ancak ne yazık ki film ve dizi kısmında istediğim içerikleri tam olarak bulamıyorum.
Dizi ve film sitelerinde ise reklamlar nedeniyle film izlemek neredeyse imkânsız hale geliyor.
Bu sitelerde yer alan film ve dizi içeriklerini izleyebileceğim bir uygulama varsa, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Ayrıca kendinden mouse lu iyi bir tarayıcı gerçektenGoogle player den tarayıcı yaz beyaz ortası yuvarlak kırmızı olan browseri indir bir daha hiç bir sayfada reklam cıkmayacak
Newpipe güzel bir youtube alternatifi. tek eksik yanı hesap açamıyorsun. ama favori ekleme özelliği ile içeriklere sonradan ulaşmayı sağlıyor. oldukçada hızlı bir şekilde çalışıyor.UC Browser
UC Turbo
APKTime
NewPipe
Smarttube
Send Files To
Mx Player
Wuffy Player
Speed Test
Gpik tv indirme linki var mı hocam1.Rec 2. HDo 3.gipiktv 4 hdo
İlk çıkan yabancı filmleri dizileri HDo dan altyazılı olarak izleme imkanı var,yada gelecek olan film dizi fragmanları da dahil .
Rec film dizi olarak favorimdir
gipiktv yerel kanallar ve maçlar için
inat eskisi gibi değil ama yinede kenarda dursun .dosyalama için FileX .İPTV için önerim yok çünkü benim için gereksiz daha doğrusu bunun için uğraşmak boşuna zaman kaybı neyse sadece benim için di.
O browser ücretli değil mi yükledim ancak 10 gün ücretsiz deneme yazıyor sonrasında ücret mi alıyor ?Google player den tarayıcı yaz beyaz ortası yuvarlak kırmızı olan browseri indir bir daha hiç bir sayfada reklam cıkmayacak
Titan indirdim ama giriş için şifre istiyor. Onu bulamadım?, Titan ve Televizo bana yetiyor
![]()
Şifre: titantv2025Titan indirdim ama giriş için şifre istiyor. Onu bulamadım?
Üstat hdo link paylaşır mısınMerhaba bir süredir box cihaz kullanıyorum kullandığım uygulamalar;
- inat
- rec
- cloudstream(repo sorunu yaşıyorum şuan)
- hdo(bugün yükledim henüz denemedim)
Sık kullandığınız uygulamalar hangisi ? Favori uygulamanız varmı ?
Titanın telegram kanalı vardı. Bulamadım. Eski çalışmayan apk vardı bende, kaldormıştım. Güncel devam ediyor muŞifre: titantv2025
Vivo ücretsizi 5 gün sonra süresi bitiyor1 RECTV
2 CLOUDSTREAM
3 İPTV İÇİN VİVO PLAYER (ücretsizini bulun çok iyı)
4 GÜVENLİK İÇİN ESET SUCRİTRY
5 CX DOSYA GEZGİNŞ
6 EMOTION UI LAUNCHER
7 Zank REMOTE
8 NETFLY
9 DEZOR
10 DOWNLOANDER (turuncu uygulama)
11 SEND FİLES TO
Telegram kanalını bilmiyorum ama uygulama devam ediyorTitanın telegram kanalı vardı. Bulamadım. Eski çalışmayan apk vardı bende, kaldormıştım. Güncel devam ediyor mu
Hocam boşver televizo/tivimate + İnat/Rec/Cloudstream o platformlara olan ihtiyacı bitirdi artık, uğraşmaya değmezTitanın telegram kanalı vardı. Bulamadım. Eski çalışmayan apk vardı bende, kaldormıştım. Güncel devam ediyor mu
Şifre değişmiş düne kadar bakıyordum titan tv ye. Şifre ne acabaŞifre: titantv2025
Buldum 2026 yapmışlarŞifre değişmiş düne kadar bakıyordum titan tv ye. Şifre ne acaba
Daha 2026 gelmeden 2026 yapmışlar demek entresanBuldum 2026 yapmışlar