TV Box Uygulama Tavsiyesi

Merhabalar, Android Box cihazımda satın almış olduğum bir IPTV uygulaması var. Ancak ne yazık ki film ve dizi kısmında istediğim içerikleri tam olarak bulamıyorum.
Dizi ve film sitelerinde ise reklamlar nedeniyle film izlemek neredeyse imkânsız hale geliyor.
Bu sitelerde yer alan film ve dizi içeriklerini izleyebileceğim bir uygulama varsa, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Google player den tarayıcı yaz beyaz ortası yuvarlak kırmızı olan browseri indir bir daha hiç bir sayfada reklam cıkmayacak

Acik kaynakli ücretsiz yerli yabancı içerik olur Stream uygulamasi önerisi alabilirim. Kültür belgesel vs içerikler izlemek maksatlı

UC Browser
UC Turbo
APKTime
NewPipe
Smarttube
Send Files To
Mx Player
Wuffy Player
Speed Test

Son düzenleme:
UC Browser
UC Turbo
APKTime
NewPipe
Smarttube
Send Files To
Mx Player
Wuffy Player
Speed Test
Newpipe güzel bir youtube alternatifi. tek eksik yanı hesap açamıyorsun. ama favori ekleme özelliği ile içeriklere sonradan ulaşmayı sağlıyor. oldukçada hızlı bir şekilde çalışıyor.

1.Rec 2. HDo 3.gipiktv 4 hdo
İlk çıkan yabancı filmleri dizileri HDo dan altyazılı olarak izleme imkanı var,yada gelecek olan film dizi fragmanları da dahil .
Rec film dizi olarak favorimdir
gipiktv yerel kanallar ve maçlar için
inat eskisi gibi değil ama yinede kenarda dursun .dosyalama için FileX .İPTV için önerim yok çünkü benim için gereksiz daha doğrusu bunun için uğraşmak boşuna zaman kaybı neyse sadece benim için di.
Gpik tv indirme linki var mı hocam

1 RECTV
2 CLOUDSTREAM
3 İPTV İÇİN VİVO PLAYER (ücretsizini bulun çok iyı)
4 GÜVENLİK İÇİN ESET SUCRİTRY
5 CX DOSYA GEZGİNŞ
6 EMOTION UI LAUNCHER
7 Zank REMOTE
8 NETFLY
9 DEZOR
10 DOWNLOANDER (turuncu uygulama)
11 SEND FİLES TO

Google player den tarayıcı yaz beyaz ortası yuvarlak kırmızı olan browseri indir bir daha hiç bir sayfada reklam cıkmayacak
O browser ücretli değil mi yükledim ancak 10 gün ücretsiz deneme yazıyor sonrasında ücret mi alıyor ?

Merhaba bir süredir box cihaz kullanıyorum kullandığım uygulamalar;

- inat
- rec
- cloudstream(repo sorunu yaşıyorum şuan)
- hdo(bugün yükledim henüz denemedim)

Sık kullandığınız uygulamalar hangisi ? Favori uygulamanız varmı ?
Üstat hdo link paylaşır mısın

1 RECTV
2 CLOUDSTREAM
3 İPTV İÇİN VİVO PLAYER (ücretsizini bulun çok iyı)
4 GÜVENLİK İÇİN ESET SUCRİTRY
5 CX DOSYA GEZGİNŞ
6 EMOTION UI LAUNCHER
7 Zank REMOTE
8 NETFLY
9 DEZOR
10 DOWNLOANDER (turuncu uygulama)
11 SEND FİLES TO
Vivo ücretsizi 5 gün sonra süresi bitiyor

Geri