Öneri TV Box Tavsiyesi/Önerisi

Reis bunun yerine SK2 tercih edilebilir bildiğim kadarıyla Ugoos un tek lisanslı cihazı SK2. ikisininde fiyatı biraz yüksek. SK2 3.000-3.500 bandında olsa hemen ben de alırım bir tane.

sk1 daha pahalı 10K - sk2 ise 5K ederi

Next Start 45 Pro aldım geçtim arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim tek tek.
valla hocam iyi yaptın baya kafa karıştırıcı şeyler yazılmış sen standart kullanıcısın ucuz lisanslı en mantıklı seçim de bu cihaz xiaomiye vermediğin para da cebinde kaldı ekstra ram bu kadar önemli mi standart kullanıcı izliyor her türlü zaten cihazların hemen hemen hepsi 2 gb ve gayet çalışıyor uygulama bu arada kasar filan cihaz bu sürekli açık kalırsa donar resetler bu yazılanlar arada olabilir ama alırken kafa karıştırma yazıları ben cihazımı her zaman fişden çekiyorum zaten android 12 de tam kapatma mouse ile bile olmuyor standby olsa da açık sonuçta hem de makine fişe taktığım zaman temiz açılıyor arada bir fişi çekmıyosan bile yeniden başlatmak iyidir güle güle kullan

Mee Cool Km 2 Pro Cikmis Cok Sahane Cihaz Ama 54 Dolar Yurtdisinda Turkiye icin fiyat performans olarak next star 4 k pro isinizi gorur rahat rahat

Merhaba,

Düğün hediyesi olarak Samsung UE 65DU7000 televizyonum var. Baba evinde de Samsung kullandığım ve işletim sistemi çok kısıtlayıcı olduğu için bir TV Box almayı düşünüyorum.

• Tarayıcı üzerinden dizi-film izleme
  • Uygulamalar (Netflix/Prime v.s) üzerinden dizi film izleme
  • Zamanında 4K/BluRAY arşivi yapmıştım onları izleme
  • IP TV kullanma (uygulama yükleme v.s)
Gibi amaçlarda kullanacağım.
Bütçe sınırım yok aslında ama ne kadar F/P cihaz olursa o kadar iyi olur benim için.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Stick de Google chromecast 4k nın üstünü tanımam tavsiye ederim. Daha yüksek bütçeniz varsa yeni Google TV Streamer 4K tavsiye ederim bana göre bunların ustu bir cihaz olduğunu düşünmüyorum

valla hocam iyi yaptın baya kafa karıştırıcı şeyler yazılmış sen standart kullanıcısın ucuz lisanslı en mantıklı seçim de bu cihaz xiaomiye vermediğin para da cebinde kaldı ekstra ram bu kadar önemli mi standart kullanıcı izliyor her türlü zaten cihazların hemen hemen hepsi 2 gb ve gayet çalışıyor uygulama bu arada kasar filan cihaz bu sürekli açık kalırsa donar resetler bu yazılanlar arada olabilir ama alırken kafa karıştırma yazıları ben cihazımı her zaman fişden çekiyorum zaten android 12 de tam kapatma mouse ile bile olmuyor standby olsa da açık sonuçta hem de makine fişe taktığım zaman temiz açılıyor arada bir fişi çekmıyosan bile yeniden başlatmak iyidir güle güle kullan
Mee Cool Km 2 Pro Cikmis Cok Sahane Cihaz Ama 54 Dolar Yurtdisinda Turkiye icin fiyat performans olarak next star 4 k pro isinizi gorur rahat rahat
Hayirli Olsun Kardesim İyi Yapmissin Gule Gule Kullan Bendede Next My Box Var ilk Cikanlardan 4 Yildir Kullaniyorum Tas Gibi Cihaz.Saygilarimla
Hayırlı olsun. Kullanıp deneyimlerinizi paylaşırsınız. Güle güle kullanın.
Stick de Google chromecast 4k nın üstünü tanımam tavsiye ederim. Daha yüksek bütçeniz varsa yeni Google TV Streamer 4K tavsiye ederim bana göre bunların ustu bir cihaz olduğunu düşünmüyorum

Hepinize teşekkür ederim, bir ricada daha bulunacağım. Bu Box'ı en verimli halde kullanabilmek adına hangi rehber(ler)i takip etmeliyim? Adım adım önce şunları yapmak lazm diye bir rehber var mıdır?

da dilediğiniz programları yükleyebilirsiniz. Cloudstream, send files to tv, projectivity launcher, tvquickactions pro, bende yüklü popüler uygulamalar, zamanla hepsini dener, beğendiğinizi bırakırsınız.

Ali expresden özellikleri yüksek olan cihaz al ben 6 yıl önce 4gb rem 64 gb hafiza kullaniyorum halen süper 8_16 gb remli hafıza 128_256 olandan al hic bir sikinti yok cinden geliyor tabi ali expresdeki fiyatin 1 kati olarak gümrük ve trt bandrol ödeyeceksin,inan deger

Hepinize teşekkür ederim, bir ricada daha bulunacağım. Bu Box'ı en verimli halde kullanabilmek adına hangi rehber(ler)i takip etmeliyim? Adım adım önce şunları yapmak lazm diye bir rehber var mıdır?
1-Chrome Veya Benzeri Brovsehere
2-Alternatif Aptoide Market
3-Smarttube veyaTizentube
4-+Dosya Yoneticisi
5-Televizio Apk
6-Iptv Pro Apk
7-M3u iptv premium apk
8-Wuffy Player
9-Web Video Caster Premium
10-Mx Player
11-İptvSmarters Lite
12-Vstro Player
13-İptv Extreme Player
14-Wonder Share Player
15-Wise Player
16-Bye Dpi
17-Octohide Vpn
18-Warp
19-Kodi 21.2
20-Vavoo 2.6 Premium
21-Firefox
22-İstege Gore Oyun Emulatorleri
23-Real Racing 3
24-Asfalt 8
25-Dezor 1.12 Premium
26-CloudStream Stable 4.5.2
Bu Yazdiklarim Ornek Amaclidir Benim Cihazimdaki Uygulamari Yazdim Yol Gostermesi İcin Siz Kendi Zevkinize Uygun Olanlari Eklyebilirsiniz Market Disi Her indiginiz Uygulamayi VirusTotalden Taratin Temiz Cikarsa Oyle Kurun Bazi Uygulamalari Sinetech Drivedan ve Forumda Tekkan Kardesimizin Uygulama Arsivinden Bulabilirsiniz Arkadaslar Bu Konuda Size Yardimci Olurlar Tekrardan Hayirli Ugurlu Olsun Kardesim İyi Gunlerde Kullanin Saygilar.Kargo1975

Çok kalabalığa gerek yok.
Send files to Tv (Ben LocalSend kullanıyorum. Telefondan TV'ye dosya göndermek için)
Olmazsa olmaz İnattvbox,
Premium hesabın varsa orijinal YouTube yoksa smarttube,
Vradio,
dosya yöneticisi File Manager+,
VPN için ProtonVPN,
rectvbox
ve son olarak m3u dosyaları için Televizo. Bunlar yeterli.

ytb da mert temizer var box konularında
en verimliden ziyade sen ne kullanmak istiyosun paralı üyeliklerin filan var mı çünkü bu değişken bişe mesela tarayıcı bende tv bro yukluydu şuan browser kiminde chrome filan ha desen ki tarayıcı kullanıyomuyum 0 nerdeyse mesela oyun oynuyanlar için ayrı ip kullanıcakmısınız maç mı izliyceksin filan önemli olan senin üyeliklerin ve izlemek istediklerin ama dosya yöneticisi olarak file manager+ f olan kullanıyorum benim en beğendigim o bu makinede bulunması gereken en önemli şey ytb da mert temizere de bakabilrisin box konusunda fikir verir

Mi box 2. Nesil var yeni aldım istersen size satayim . Ben hiremco almak istiyorum

Bende Next Start 4K Pro aldım bugün dağıtıma çıktı teslim edecekler (03-07/2025) hayırlısı olur inşallah
Sizinde cihazınız hayırlı olsun🤲
Hayirli Olsun Kardesim Rahat Gorur İsinizi Next in Cihazlari Cok Saglam Hemde Fiyat Performans Bakimindan En iyisi Gule Gule Kullanin

Geri