Öneri TV Box Tavsiyesi/Önerisi

Reis bunun yerine SK2 tercih edilebilir bildiğim kadarıyla Ugoos un tek lisanslı cihazı SK2. ikisininde fiyatı biraz yüksek. SK2 3.000-3.500 bandında olsa hemen ben de alırım bir tane.

sk1 daha pahalı 10K - sk2 ise 5K ederi

Next Start 45 Pro aldım geçtim arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim tek tek.
valla hocam iyi yaptın baya kafa karıştırıcı şeyler yazılmış sen standart kullanıcısın ucuz lisanslı en mantıklı seçim de bu cihaz xiaomiye vermediğin para da cebinde kaldı ekstra ram bu kadar önemli mi standart kullanıcı izliyor her türlü zaten cihazların hemen hemen hepsi 2 gb ve gayet çalışıyor uygulama bu arada kasar filan cihaz bu sürekli açık kalırsa donar resetler bu yazılanlar arada olabilir ama alırken kafa karıştırma yazıları ben cihazımı her zaman fişden çekiyorum zaten android 12 de tam kapatma mouse ile bile olmuyor standby olsa da açık sonuçta hem de makine fişe taktığım zaman temiz açılıyor arada bir fişi çekmıyosan bile yeniden başlatmak iyidir güle güle kullan

Mee Cool Km 2 Pro Cikmis Cok Sahane Cihaz Ama 54 Dolar Yurtdisinda Turkiye icin fiyat performans olarak next star 4 k pro isinizi gorur rahat rahat

Next Start 45 Pro aldım geçtim arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim tek tek.
Hayirli Olsun Kardesim İyi Yapmissin Gule Gule Kullan Bendede Next My Box Var ilk Cikanlardan 4 Yildir Kullaniyorum Tas Gibi Cihaz.Saygilarimla

Geri