Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hiremco matrix pro ṣitdetle tavsiye ederim dehșetül vahṣet bir cihaz.4 GB ram 64 GB hafıza daha ne olsun icinde bir yil kullansbilecegin hediye paketide var.genede tabiki siz bilirsiniz.esen kalın sağlıklı ve huzurlu günlerMerhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. Ortalama bir tv box almak istiyorum inat youtube vs şeyler için ama 4k tv de izleye bilelim en az 4gb ram vs olan fiyat performans ürünü varmı bildiginiz önereceginiz.
AlpsmartMerhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. Ortalama bir tv box almak istiyorum inat youtube vs şeyler için ama 4k tv de izleye bilelim en az 4gb ram vs olan fiyat performans ürünü varmı bildiginiz önereceginiz.
Bende hakopro 4 /64 var. Gayet memnunum. Aldığımda fiyatı ortalamanın bi tık üstüydü. Güncel fiyatlarla kıyaslamadım bilmiyorum. Ama hala ortalamalardaysa kesinlikle alınır bi cihaz benceBen tvbox kullanmıyorum fakat sinetech Youtube videolarından gördüğüm kadarıyla next ürünleri fiyat performans oluyor kanalda ki videoları izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz burada da zaten kullanan kişiler size tavsiye verecektir.
Next Start Pro 4K TV BoxMerhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. Ortalama bir tv box almak istiyorum inat youtube vs şeyler için ama 4k tv de izleye bilelim en az 4gb ram vs olan fiyat performans ürünü varmı bildiginiz önereceginiz.