Tv box önerisi acil.

Babacan27

Üye
Konular
6
Merhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. Ortalama bir tv box almak istiyorum inat youtube vs şeyler için ama 4k tv de izleye bilelim en az 4gb ram vs olan fiyat performans ürünü varmı bildiginiz önereceginiz.

Ben tvbox kullanmıyorum fakat sinetech Youtube videolarından gördüğüm kadarıyla next ürünleri fiyat performans oluyor kanalda ki videoları izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz burada da zaten kullanan kişiler size tavsiye verecektir.

Dreamstar Nova 4K al yanında 1 Sene Turkcell TV+ da var ram olayına 4GB ram de alsan 12GB de işlemci faktörü etkilidir dediğim model fazlasıyla iş görür

Merhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. Ortalama bir tv box almak istiyorum inat youtube vs şeyler için ama 4k tv de izleye bilelim en az 4gb ram vs olan fiyat performans ürünü varmı bildiginiz önereceginiz.
Hiremco matrix pro ṣitdetle tavsiye ederim dehșetül vahṣet bir cihaz.4 GB ram 64 GB hafıza daha ne olsun icinde bir yil kullansbilecegin hediye paketide var.genede tabiki siz bilirsiniz.esen kalın sağlıklı ve huzurlu günler

Bütçe önemli bir konu? Böyle tavsiyeler isterken bütçe belirtmek daha çabuk ve sağlıklı dönüş için uygun olur diye düşünüyorum.

Film,dizi vb mediaplayer olarak kullanacaksanız.Hepsi uyar marka pek önemli değil bence hepsi aynı işi yapıyor.işlemcileri ram vb aynı zaten.En uygun şu an Nextstart4k veya Nextstart pro görünüyor.Aldığınız yere dikkat edin sağlam bir mağaza olsun.

botech wzone 32 gb 4k android tv box bunu al keyfine bak. Neden mi? Kumandasi cok islevsel. Tivimate ile bildigin televizyon gibi kullanabiliyorsun. Ayrica isinma yapmiyor hic. Uygulama gecisleri gayet akici. Kacak yayin ve apk disardan yukleyecegim dersen sadece gereksiz uygulamalari silebilir yada kapatabilirsin. Cihaz daha islevsel oluyor

Ben tvbox kullanmıyorum fakat sinetech Youtube videolarından gördüğüm kadarıyla next ürünleri fiyat performans oluyor kanalda ki videoları izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz burada da zaten kullanan kişiler size tavsiye verecektir.
Bende hakopro 4 /64 var. Gayet memnunum. Aldığımda fiyatı ortalamanın bi tık üstüydü. Güncel fiyatlarla kıyaslamadım bilmiyorum. Ama hala ortalamalardaysa kesinlikle alınır bi cihaz bence

Next Start Pro 4K TV Box

Dreamstar Nova 4K TV Box

Konuyu görüntüleyenler

Geri