Tv box önerisi acil.

Mi stick 4K..Ben yüzlerce tv box alıp satmış biri olarak sadece onu öneririm.Cok geliştirdiler cihazı.Next ürünlerinden uzak durun.Cebine at istedigin yere götür,çok pratik.Adaptörsüz istediğin tvye tak.Bende 3 tane var,ucuz bulunca yine alıyorum.Tek tavsiye edebileceğim cihazdır Mi stick 4K👍👌

Mi stick 4K..Ben yüzlerce tv box alıp satmış biri olarak sadece onu öneririm.Cok geliştirdiler cihazı.Next ürünlerinden uzak durun.Cebine at istedigin yere götür,çok pratik.Adaptörsüz istediğin tvye tak.Bende 3 tane var,ucuz bulunca yine alıyorum.Tek tavsiye edebileceğim cihazdır Mi stick 4K👍👌
bu adaptörsüz kısmında eski tv lerde sanırım kaldırmıyor ve adaptör ile kulalndırıyor next stick debunu yaşadı arkadaşım o yüzden dipnot söyliyim tv gücü eskiyse yalan oluyor stick adaptörsüz kombini

Benim tv eski, gücü yetiyor.
Bende next stick var, sorunsuz, gücü tv den alarak çalışıyor, tv ise 10+ yaşında Samsung. Next stick te belki sorun olabilecek kısım 8 gb lık dahili hafızası, onu da y otg ile aşmak mümkün

Benim tv eski, gücü yetiyor.

Bende next stick var, sorunsuz, gücü tv den alarak çalışıyor, tv ise 10+ yaşında Samsung. Next stick te belki sorun olabilecek kısım 8 gb lık dahili hafızası, onu da y otg ile aşmak mümkün
phlps de çalışmıyor aslında mantık çalışması yönünde ama usb girşi kaynaklı da olabilir sanırım tv olayında bu stick de şans işi tv insafına kalmış

box ısınma ram(2 de olsa 1.5 gibi oluyor stick de ) vs konusunda avantajlı tercihim box olur bir yere taşıyckasam onu da taşırım :D

next mi dremstar filan hemen hemen aynı x marka daha iyi değil deneyimlesek açtıklarımız aynıysa hepsi iş görüyor

ben google arayüzlü lisanslı cihaz tercih ederim mi next dreamstar sanırım bunlarda var hiremco filan pek bilmiyorum hafıza 8 ile başlayıp 16 32 olan cihazlar var çözümsüz bir konu değil ram çözümsüz bir konu ama fp cihazların rami 2 gb oyun vs oynamadıkça ps tarzı yetiyor 4gb lisanslı 2000 bandında cihaz da şuan pek yok o yüzden saydıklarımdan biri olabilir ve her zaman tercihim resmi garantisi olan cihaz almak bozulmasa bile

USB yi tv ye taktığım portta HDD yazısı var, sanırım voltajı özellikle yüksek, HDD in disklerini döndürecek neticede
Zamanında bir hard diski söküp elektrik vermiştik, bir disk fırladı, salon ahşap kapısına 0.5 cm girip saplandı, ne cahillik Allah'ım ya🤧 Anlatmak istediğim, o güçte bir motora takat veriyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri