Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende aynı nova pek değişiklik yoknova - olumsuz
Bende aynı nova pek değişiklik yok
Sadece maç izliyorum film izliyorum mouse klavye kullanmıyorumerişebilirlik sorunu var
Hayır değilim güncellemeyi yaptım ve box kısmen çöp oldu WiFi hiç çalışmıyor kapat aç yapmam gerekiyor 100 kere dekan anca öyle çalışıyorselam herkese kimler android 14 güncellemesi yaptı hangi cihazlar da denediniz nasıl performans ve değişiklikler var mı?
enteresan geri eski sürüme dönmüyor mu boxlarda fabrika ayarı yapınca 14 olunca kalıyomuyuz 14 deHayır değilim güncellemeyi yaptım ve box kısmen çöp oldu WiFi hiç çalışmıyor kapat aç yapmam gerekiyor 100 kere dekan anca öyle çalışıyor
bu arada baktım 900 mb diyor o akdar yere ben 10 apk daha yuklerim zaten o kadar yerim yok dıye kuramadıbox cihazlarda ister android 9 sürümü olsun isterse android 14 sürümü olsun. hic bir degisiklik yoktur. eklenti yüklelemelerinde de ikisi arasinda hic bir fark yoktur. burda tek en önemli durum cihazin güvenlik yamasinn eski yada yeni olmasidir.
denenedim maalesef bir ise yaramadi 14 de kaldi diye biliyorumenteresan geri eski sürüme dönmüyor mu boxlarda fabrika ayarı yapınca 14 olunca kalıyomuyuz 14 de![]()
yanlış biliyorsun fabrika ayarlarına dönebilirsindenenedim maalesef bir ise yaramadi 14 de kaldi diye biliyorum
yaptim zaten dedigim gibi malesef bir ise yaramadi yadas yanlis yapmis olabilirim Cihazi Sifirladimyanlış biliyorsun fabrika ayarlarına dönebilirsin
Android telefonlar'da önceki sürüme geri dönüş imkanı sağlandığını hiç görmedimyaptim zaten dedigim gibi malesef bir ise yaramadi yadas yanlis yapmis olabilirim Cihazi Sifirladim
Kesinlikle hocam,herkesin karıştırdığı şey zaten bu, telefonla boxı aynı görmek .Stabileteye bakmak lazım boxta.En verimli bence 9 sürümü,11 itibaren Google TV çıktı herşeyi bozdu attı bence box için.Tv box cihazlar adına konuşmayacağım ancak telefonlar için android 14'ün kendisi benim gözümde çok hatalıydı, sonrasında gelen android 15 bi tık daha iyi olsada performans sorunları veriyordu. Tv box'lar da pek güncel olmaya takılmayın derim, kullandığınız cihazdaki diğer deneyimleri okuyup, ona göre kurarsanız bu tarz sorunlar yaşamazsınız.
Google sadece google tv kısmını bozmak ile kalmadı, düz android tv arayüzlerine kendi reklamlarını sıkıştırdı. Android'in geleceğinin google'da olması çok üzücü bir durum.Kesinlikle hocam,herkesin karıştırdığı şey zaten bu, telefonla boxı aynı görmek .Stabileteye bakmak lazım boxta.En verimli bence 9 sürümü,11 itibaren Google TV çıktı herşeyi bozdu attı bence box için.
Tavsiyeni dinleyip kurmayacağım ya zorla kurdurursaTv box cihazlar adına konuşmayacağım ancak telefonlar için android 14'ün kendisi benim gözümde çok hatalıydı, sonrasında gelen android 15 bi tık daha iyi olsada performans sorunları veriyordu. Tv box'lar da pek güncel olmaya takılmayın derim, kullandığınız cihazdaki diğer deneyimleri okuyup, ona göre kurarsanız bu tarz sorunlar yaşamazsınız.
Tv box'lar da otomatik güncelleme olmaması lazım.Tavsiyeni dinleyip kurmayacağım ya zorla kurdurursa
Dreamstar nova 4K da kaşla göz arasında oto yapmışTv box'lar da otomatik güncelleme olmaması lazım.