tv box cihazlarda android 14 güncellemesi yapanlar memnun mu?

box cihazlarda ister android 9 sürümü olsun isterse android 14 sürümü olsun. hic bir degisiklik yoktur. eklenti yüklelemelerinde de ikisi arasinda hic bir fark yoktur. burda tek en önemli durum cihazin güvenlik yamasinn eski yada yeni olmasidir.

box cihazlarda ister android 9 sürümü olsun isterse android 14 sürümü olsun. hic bir degisiklik yoktur. eklenti yüklelemelerinde de ikisi arasinda hic bir fark yoktur. burda tek en önemli durum cihazin güvenlik yamasinn eski yada yeni olmasidir.
bu arada baktım 900 mb diyor o akdar yere ben 10 apk daha yuklerim zaten o kadar yerim yok dıye kuramadı :D valla mi box 1 arkadaşımda android 9 da kaldı var mı çözümü bilmiyorum ama ben ne izliyosam o da izliyor telefon da mesela guncelleme destegi 6 yıl diyor abi o telefon 6 yıl guncellenırse zaten çöp olur kimse demiyor

yaptim zaten dedigim gibi malesef bir ise yaramadi yadas yanlis yapmis olabilirim Cihazi Sifirladim
Android telefonlar'da önceki sürüme geri dönüş imkanı sağlandığını hiç görmedim :)
Herhalde sadece windows'da buna denk gelmişim, tvbox için doğrudan firmwarei indirmeniz lazım, tabi sağlayıcınız yayınlamışsa.

Tv box cihazlar adına konuşmayacağım ancak telefonlar için android 14'ün kendisi benim gözümde çok hatalıydı, sonrasında gelen android 15 bi tık daha iyi olsada performans sorunları veriyordu. Tv box'lar da pek güncel olmaya takılmayın derim, kullandığınız cihazdaki diğer deneyimleri okuyup, ona göre kurarsanız bu tarz sorunlar yaşamazsınız.

Tv box cihazlar adına konuşmayacağım ancak telefonlar için android 14'ün kendisi benim gözümde çok hatalıydı, sonrasında gelen android 15 bi tık daha iyi olsada performans sorunları veriyordu. Tv box'lar da pek güncel olmaya takılmayın derim, kullandığınız cihazdaki diğer deneyimleri okuyup, ona göre kurarsanız bu tarz sorunlar yaşamazsınız.
Kesinlikle hocam,herkesin karıştırdığı şey zaten bu, telefonla boxı aynı görmek .Stabileteye bakmak lazım boxta.En verimli bence 9 sürümü,11 itibaren Google TV çıktı herşeyi bozdu attı bence box için.

Kesinlikle hocam,herkesin karıştırdığı şey zaten bu, telefonla boxı aynı görmek .Stabileteye bakmak lazım boxta.En verimli bence 9 sürümü,11 itibaren Google TV çıktı herşeyi bozdu attı bence box için.
Google sadece google tv kısmını bozmak ile kalmadı, düz android tv arayüzlerine kendi reklamlarını sıkıştırdı. Android'in geleceğinin google'da olması çok üzücü bir durum.

A14 güncellemesi yaptıktan sonra kutuyu sıfırlamayı öneriyorlar, stabilite sorunu yaşayan varsa sıfırlasın.

Tavsiyeni dinleyip kurmayacağım ya zorla kurdurursa

Geri