Öneri Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

emegine sağlık inşallah daha iyi zamanların oldugunda yeni listelerinide bekleriz sana iyi dinlenmeler kardeşim .
Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Türk Ulusal+Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem,i bugün den itibaren sonlandırılmıştır.
Listeyi takip eden kişilerin bilgisine duyurulur.

Biliyorsunuz günümüzde yaşam koşulları çok ağırlaştı,özellikle uzun çalışma saatleri kişinin kendisine dinlenmek için çok az zaman bırakıyor, dinlenme saatlerimden çalarak listeyi olabildiğince güncellemeye çalıştım,listemi güncel tutma işi beni fazlasıyla yormaya başladı.
Bu çabamı daha fazla sürdüremeyeceğim,umarım bütün forum arkadaşlarım bunu anlayışla karşılar.
Saygılarımla.

Valla hocam, kullanmasam da emekleriniz için teşekkürler. Şu mezzu konusu bile o kadar çok istendi ki aynı kişiler tarafından, yok dendikçe istendi. Tepki olarak başlığında m3u yazan tüm paylaşımları engellemiştim.
Adam diyor ki, tüm dünya tv leri, biri hemen soruyor, Almanya var mı? Bu tip şahıslar yüzünden süresiz ban yemem yakındır. Yani yazılanı anlayamıyorlar mı, iq sorunu mu var, buraya nasıl üye olabilmiş tarzı sorular geliyor aklıma bu tür yorumları okuyunca😁

Valla hocam, kullanmasam da emekleriniz için teşekkürler. Şu mezzu konusu bile o kadar çok istendi ki aynı kişiler tarafından, yok dendikçe istendi. Tepki olarak başlığında m3u yazan tüm paylaşımları engellemiştim.
Adam diyor ki, tüm dünya tv leri, biri hemen soruyor, Almanya var mı? Bu tip şahıslar yüzünden süresiz ban yemem yakındır. Yani yazılanı anlayamıyorlar mı, iq sorunu mu var, buraya nasıl üye olabilmiş tarzı sorular geliyor aklıma bu tür yorumları okuyunca😁
Valla bende bu Mezzo konusuna takıldım bu düz MEZZO bayadır kapanmadı uzun süre gider,
bu da MEZZO LIVE , internette kısa bir araştırmadan sonra özellikle kuzey komşumuzun sağlam
linkleri mutlaka bulunuyor,bilginiz olsun.

Geri