Öneri Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Stingray music komple. Eklemişsiniz ya. Süper olmuş acayip Mutlu oldum. Sağolun teşekkürler

Güzel iş, teşekkürler toprağım. :)

Son düzenleme:
Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Çeşitli kaynaklardan toplayıp,evimde izlemek için,derlemiş olduğum,uzun süreli tv kanallarını,grup üyesi arkadaşlarım için paylaşıyorum.
Listeyi android cihazlarda veya tv box larda izlemek isteyen arkadaşların Televizo uygulaması ile izlemelerini tavsiye ederim.

====. GÜNCELLENDİ ===22.05.2025===
= Kanallara Logo eklendi.
= Mevcut kanallarla uyumlu EPG dosyası (Program rehberi) eklendi.
= Epg dosyası Televizo uygulamasıyla uyumludur,diğer playerlerle denemedim.
Listemi kullanan arkadaşlar listeyi güncellesin.
Not= EPG dosyası sahip olduğunuz diğer ulusal kanal m3u listeleriyle uyumlu olarak çalışmaktadır.

m3u link
" https://drive.google.com/uc?export=download&id=1oPukvXmozGsScuDrVFWcfA47Z3sQr1z2 "

m3u Kısa link
" "

(Paylaşmak erdemdir bilgi paylaştıkça büyür).
hocam trt1 den önceki kanalları daha ileri alır mısın. liste trt1den başlayabilir mi acaba

Türk Ulusal +Türk Müzik+Yabancı Müzik+Spor+Lifestyle +Auto =m3u listem

Çeşitli kaynaklardan toplayıp,evimde izlemek için,derlemiş olduğum,uzun süreli tv kanallarını,grup üyesi arkadaşlarım için paylaşıyorum.
Listeyi android cihazlarda veya tv box larda izlemek isteyen arkadaşların Televizo uygulaması ile izlemelerini tavsiye ederim.

====. GÜNCELLENDİ == 01.06.2025===
= Kanallara Logo eklendi.
= Mevcut kanallarla uyumlu EPG dosyası (Program rehberi) eklendi.
= Epg dosyası Televizo uygulamasıyla uyumludur,diğer playerlerle denemedim.
Listemi kullanan arkadaşlar listeyi güncellesin.
Not= EPG dosyası sahip olduğunuz diğer ulusal kanal m3u listeleriyle uyumlu olarak çalışmaktadır.

m3u link
" https://drive.google.com/uc?export=download&id=1oPukvXmozGsScuDrVFWcfA47Z3sQr1z2 "

m3u Kısa link
" "

(Paylaşmak erdemdir bilgi paylaştıkça büyür).
Teşekkürler eline emegine saglik sağol.

Kategorilendirme yapılırsa daha iyi olabilir ya da en azından yerli yabancı şeklinde ayrılsa daha iyi olmaz mı?

Kategorilendirme yapılırsa daha iyi olabilir ya da en azından yerli yabancı şeklinde ayrılsa daha iyi olmaz mı?
Liste zaten kategorili biçimde düzenlendi listeyi hangi uygulama ile seyrediyorsunuz.
Listenin düzenlenmiş halıi ekteki resimlerde görebilirsiniz.
Ayrıca listeyi evimde izlemek için hazırladım başlıgımın altında ilk yazılan mesajımı okumanızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-01-23-58-18-409_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-06-01-23-58-18-409_com.ottplay.ottplay.jpg
    242.4 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2025-06-02-00-03-19-787_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-06-02-00-03-19-787_com.ottplay.ottplay.jpg
    342.6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Liste zaten kategorili biçimde düzenlendi listeyi hangi uygulama ile seyrediyorsunuz.
Listenin düzenlenmiş halıi ekteki resimlerde görebilirsiniz.
Ayrıca listeyi evimde izlemek için hazırladım başlıgımın altında ilk yazılan mesajımı okumanızı rica ediyorum.
Tamam sıkıntı yok. PC de POT Player ile izliyorum ben. Bu arada şunu farkettim ki drive daki ile ekli dosyadakiler farklı. Drive dakinde daha çok kanal var.

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam. Bölümdeki bütün m3u linklerini sabahtan beri teker teker kontrol ettim. En sorunsuz çalışan buydu. ATV'nin sık sık donması dışında problem yok.

Biliyorsunuz günümüzde yaşam koşulları çok ağırlaştı,özellikle uzun çalışma saatleri kişinin kendisine dinlenmek için çok az zaman bırakıyor, dinlenme saatlerimden çalarak listeyi olabildiğince güncellemeye çalıştım,listemi güncel tutma işi beni fazlasıyla yormaya başladı.
Bu çabamı daha fazla sürdüremeyeceğim,umarım bütün forum arkadaşlarım bunu anlayışla karşılar.
Saygılarımla.

Biliyorsunuz günümüzde yaşam koşulları çok ağırlaştı,özellikle uzun çalışma saatleri kişinin kendisine dinlenmek için çok az zaman bırakıyor, dinlenme saatlerimden çalarak listeyi olabildiğince güncellemeye çalıştım,listemi güncel tutma işi beni fazlasıyla yormaya başladı.
Bu çabamı daha fazla sürdüremeyeceğim,umarım bütün forum arkadaşlarım bunu anlayışla karşılar.
Saygılarımla.
üzüldüm yinede tesekkurler

Geri