Öneri Türk Ulusal, Sinema, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik, Radyo Kanalları, Azerbaycan Kanalları [Otomatik Güncellemeli]

Sinema tv 2 de genel olarak sıkıntı var. Başka bir kaynakta da ses yok. Kendisi düzelir.

Otomatik Güncellemeden kastımız ben yeni bir kanal eklediğimde, listeyi güncelle dediğinizde eklediğim kanalı görmeniz anlamına gelmektedir.
anladim bende liste siz hicbirsey yapmadan kendi kendine kendisini guncelliyor eger boyle birsey var ise ver yapmasi zor degilse hemen kendi listeme de boyle bir sistem eklemek isterim xD

Tele bir ses yok

Hocam mor kanalların bazı yedekleri çalışmıyor bu arada haberin olsun

Hocam listeniz çok güzel. İngiltere'den sky sports kanallarını yabancı spor kanal listenize ekleyebilirseniz çok memnun olurum.

TR 7/24 DİZİ Kategorisi eklenmiştir, keyifli seyirler.

BBC Earh 1080p Belgesel kanalındaki sorun giderilip, kanal aktif edilmiştir. Listeyi güncelleyiniz.

TR 7/24 DİZİ Kategorisi eklenmiştir, keyifli seyirler.

BBC Earh 1080p Belgesel kanalındaki sorun giderilip, kanal aktif edilmiştir. Listeyi güncelleyiniz.
reis bunu githuba ekleme sansin varmi bu sekilde isin gercegi pars tv apk ya ekleyemiyoruz

reis bunu githuba ekleme sansin varmi bu sekilde isin gercegi pars tv apk ya ekleyemiyoruz

Github kullanmıyorum. Ayrıca linkler @koprulu hocama ait kendisinden kullanmak için izin isteyin. Github'a eklenen kanallar kalıcı olmuyor, repo sıkıntı yaşıyor. İzinsiz hiç bir linki uygulamanıza eklemeyiniz, forum dışına çıkartmayınız. Tespit edilip, ip ban atılıyor.

Github kullanmıyorum. Ayrıca linkler @koprulu hocama ait kendisinden kullanmak için izin isteyin. Github'a eklenen kanallar kalıcı olmuyor, repo sıkıntı yaşıyor. İzinsiz hiç bir linki uygulamanıza eklemeyiniz, forum dışına çıkartmayınız. Tespit edilip, ip ban atılıyor.
izin problem degil reis koprulu usta bizden 👍

öncelikle elinize sağlık
liste gayet güzel
ben m3u player olarak kodi yi kullanıyorum
en stabil oynatıcı kodi bence
yalnız kategori başlığına eklediğiniz
simgeler kodide bozuk karakter olarak görülüyor ve başlık okumak çok zor ve karmaşık başka oynatıcı ile kullanacaklarda da benzer görüntü olabilir nacizane önerim bu süs simgelerini kaldırmanız hos olurdu

öncelikle elinize sağlık
liste gayet güzel
ben m3u player olarak kodi yi kullanıyorum
en stabil oynatıcı kodi bence
yalnız kategori başlığına eklediğiniz
simgeler kodide bozuk karakter olarak görülüyor ve başlık okumak çok zor ve karmaşık başka oynatıcı ile kullanacaklarda da benzer görüntü olabilir nacizane önerim bu süs simgelerini kaldırmanız hos olurdu

Menü tasarımı Televizo uygulamasına göre yapılmıştır, kodlamada herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır.

Geri