Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum Ben File/Dosya demedim zaten bu var yukarıda Ben M3U URL LİNK dedim. AŞAĞIDAKİ gibi.
http://mahrelaxtv.online:8080/get.php?username=gunduz115&password=EfUcUZ2fFQ&type=m3u_plus
O kanalı normalde kapatmıştım bakıma aldım o kanalı ve sinema kanallarını.Sinema tv 2 de ses yok
Anladım sağlık olsun teşekkür ederim.Kendi yaptığım liste hocam bu paralı ip tv değil o yüzden o şekilde verilmez.
anladim bende liste siz hicbirsey yapmadan kendi kendine kendisini guncelliyor eger boyle birsey var ise ver yapmasi zor degilse hemen kendi listeme de boyle bir sistem eklemek isterim xDOtomatik Güncellemeden kastımız ben yeni bir kanal eklediğimde, listeyi güncelle dediğinizde eklediğim kanalı görmeniz anlamına gelmektedir.
Tele bir ses yok
Hocam mor kanalların bazı yedekleri çalışmıyor bu arada haberin olsun
Hocam listeniz çok güzel. İngiltere'den sky sports kanallarını yabancı spor kanal listenize ekleyebilirseniz çok memnun olurum.
Şu an Mor Spor 50 fps dışında hepsi çalışıyor hocam![]()