Cloudstreamda arama bölümüne aradığın filmi yaz çıkıyor. Sadece arayüz sınırlı, ama aradığına ulaşıyorsun. Evet bazı açılmayan filmler olabiliyor ama stremioda da oluyor. Stremioda Türkçe dublaj hemem hemen hiç yok. Torrent mantığı ile çalıştığı için kaç kişinin olduğu videoları seçmek gerekiyor. Cloudstream da hemen film açılıyor böyle bir sıkıntı yok. Bende ücretli sitelerin üyeliği olmasına rağmen tüm güncel dizi ve filmler bir arada olduğu için ayrı ayrı bakmaktansa tek elde clodstreama bakmak işime geliyor. Yapanların ellerine sağlık. Zor olmadığını bilsem araştıracağım ama kodlamanın ko su bende yok. Stremio da kötü değil, real debrid kullanmadan üstelik bir çok içeriğe ulaşıyorsun. Altyazı eklentilerine kurunca altyazı sorunu da olmuyor ama clodstream benim için kesinlikle daha iyi.iyiyim tesekkur ederim CloudStreame ben de bayiliyorum lakin gelismesi gereken konular çok ya asagida eksiklerini anlatiyim
Farzı misal hdfilmcehennemi sitesine girip aksiyon kategorisine bakın sayfalarca film var git git bitmiyor
olabilecek en basit ornegi veriyorum bunu baz alarak düşünün simdi cloudstreamden hdfilmcehennemine girip aksiyon bölümünde kaydirmaya baslayin birkac kaydirma sonrasi bitecek geri kalan onlarca sayfa içerik yok bu hata birsuru kategoride birsuru eklentide boyle
filmler hep eksik yani
oysaki ben her gün güncelleme de yaparım ama bir turlu duzelmedi su bug
ayrica zaman zaman icerikleri açmıyor cok hata veriyor hatta bazen bazi eklentiler bile calismayabiliyor
yine de böyle bir uygulamamizin olmasi harika sadece geride şu an
Son düzenleme: