Tüm sinema uygulamalarının babası #Stremio

iyiyim tesekkur ederim CloudStreame ben de bayiliyorum lakin gelismesi gereken konular çok ya asagida eksiklerini anlatiyim

Farzı misal hdfilmcehennemi sitesine girip aksiyon kategorisine bakın sayfalarca film var git git bitmiyor

olabilecek en basit ornegi veriyorum bunu baz alarak düşünün simdi cloudstreamden hdfilmcehennemine girip aksiyon bölümünde kaydirmaya baslayin birkac kaydirma sonrasi bitecek geri kalan onlarca sayfa içerik yok bu hata birsuru kategoride birsuru eklentide boyle
filmler hep eksik yani

oysaki ben her gün güncelleme de yaparım ama bir turlu duzelmedi su bug

ayrica zaman zaman icerikleri açmıyor cok hata veriyor hatta bazen bazi eklentiler bile calismayabiliyor

yine de böyle bir uygulamamizin olmasi harika sadece geride şu an
Cloudstreamda arama bölümüne aradığın filmi yaz çıkıyor. Sadece arayüz sınırlı, ama aradığına ulaşıyorsun. Evet bazı açılmayan filmler olabiliyor ama stremioda da oluyor. Stremioda Türkçe dublaj hemem hemen hiç yok. Torrent mantığı ile çalıştığı için kaç kişinin olduğu videoları seçmek gerekiyor. Cloudstream da hemen film açılıyor böyle bir sıkıntı yok. Bende ücretli sitelerin üyeliği olmasına rağmen tüm güncel dizi ve filmler bir arada olduğu için ayrı ayrı bakmaktansa tek elde clodstreama bakmak işime geliyor. Yapanların ellerine sağlık. Zor olmadığını bilsem araştıracağım ama kodlamanın ko su bende yok. Stremio da kötü değil, real debrid kullanmadan üstelik bir çok içeriğe ulaşıyorsun. Altyazı eklentilerine kurunca altyazı sorunu da olmuyor ama clodstream benim için kesinlikle daha iyi.

Son düzenleme:
Ben de bir süredir Stremio kullanıyorum lakin eski içeriklerin linklerini bulsa da açmıyor veya buffering sorunu yaşıyorum. RD'yi methettikleri için 1 aylık üyelik alayım demiştim ama kafamda çok soru işareti var.

Stremio + RD konusunda deneyimli arkadaşlar buradaki açtığım konuyu yanıtlayabilirse sevinirim.

Yaklaşık 3 yıldır aktif kullanıyorum, 50 mbit internetim var, real debrid hizmetine hiç ihtiyaç duymadım, bazen altyazı senkron sıkıntısı çekiyorum ama ayarlardan düzenleniyor, altyazı konusunda eskiden şimdiye nazaran daha iyiydik divxplanetler planetdpler turkcealtyazi.org'lar... kimileri kapandı kimilerinin de şimdi ilginç bir moderasyonları var sanırım. Çoğu şey kolay bulunamayabiliyor, son zamanlarda özellikle makine çevirilerine denk geliyorum ve hatalar çok göze batıyor (bütün tr altyazı eklentilerini denedim). Altyazı sorununu çözsek güzel bir uygulama.

Stremio'yu cloudstream'e tercih ediyorum, çünkü cloudstream'de bazen aradığım film her kaynaktan teker teker denememe rağmen açılmıyor. Dönüyorum güncelleme yapıyorum, tık yok. Bence öyle bir ayar olmalı ki, o filmi her kaynaktan teker teker bizim yerimize cloudstream deneyip çalışanını açmalı, bazen ciddili zaman kaybı yaşıyorum çünkü. Film açılsın da, A kaynağından değil B kaynağından açılsın bizim için önemli değil :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri