Tüm sinema uygulamalarının babası #Stremio

rogue3982

Üye
Konular
39
ALTYAZILI Sinema dünyasının en elit uygulaması olan, Hem telefonda hem televizyonda hem bilgisayarda premium hissiyatli uygulamalariyla korkunç fiyatlı iptvlere/ 2 günde bozulan kaçak iptvlere m3ulara diz çöktüren Stremioya hoşgeldiniz!

Bu uygulamada arayıp da bulamayacaginiz hicbir sey yok!

Stremio + Real-Debrid ile Kusursuz Streaming Deneyimi

Film ve dizileri tamponlama (buffering) olmadan, en yüksek kalitede izlemek mi istiyorsunuz? Stremio zaten harika bir medya platformu, ancak onu Real-Debrid ile birleştirdiğinizde tam anlamıyla bir streaming mucizesi yaratabilirsiniz!

Bu rehberde, Real-Debrid’i Stremio’ya entegre ederek nasıl sınırsız premium içeriklere ulaşacağınızı anlatıyorum. Özellikle Torrentio eklentisi ile en iyi performansı nasıl alacağınızı adım adım göstereceğim.

---

Neden Stremio + Real-Debrid Kullanmalısınız?

Stremio, çeşitli eklentiler sayesinde film ve dizilere kolayca ulaşmanızı sağlar. Ancak ücretsiz kaynaklar bazen yetersiz kalır, düşük kalite, ölü linkler ve donma sorunları yaşanabilir. İşte burada Real-Debrid devreye giriyor:

✅ Daha Fazla ve Kaliteli Kaynak → 1080p ve 4K premium bağlantılar.
✅ Tamponlama (Buffering) Sorununa Son → Hızlı sunucular sayesinde kesintisiz izleme.
✅ Ölü Linkler ve Sahte Dosyalar Yok → Real-Debrid, en güvenilir kaynakları sunar.
✅ Torrentleri Direkt Oynatma → Dosyayı indirmeden, anında stream edebilme.

Yani Stremio + Real-Debrid, streaming deneyiminizi bambaşka bir seviyeye taşıyor!

---

Kurulum: Torrentio + Real-Debrid Entegrasyonu

Stremio’yu Real-Debrid ile kullanmak için en iyi eklenti Torrentio’dur. Torrentio, popüler torrent sitelerinden içerik kaynaklarını toplayarak Real-Debrid üzerinden premium hızda oynatmanızı sağlar.

1. Stremio’yu Kurun ve Hesap Açın

Eğer Stremio’yu zaten kullanıyorsanız, bu adımı geçebilirsiniz.

Stremio’nun resmi sitesinden uygulamayı indirin ve yükleyin.

Bir hesap oluşturun veya giriş yapın.

2. Torrentio Eklentisini Yükleyin

Eklentiler sayfasından torrentio uzantisini ekleyin

3. Real-Debrid Hesabı Açın ve Premium Alın

Real-Debrid’in resmi sitesine giderek bir hesap oluşturun.

Daha iyi performans için bütçenize uygun premium üyelik almanızı öneririm tercihen uzun vadeli planlar daha ekonomik.

Bu kısmı telefondan yapmanızı öneririm

4. Torrentio uzantisinin ayarlarindana Real debridden aldığınız api keyi girin

size Torrentio RD+ isimli yeni bir eklenti yüklettirecek.

Stremio’yu açın, herhangi bir film veya dizi aratın.

Kaynaklardan Torrentioyu değil Torrentio RD+yi seçin premium hissiyatın tadını çıkarın
---

Sonuç: Gerçek Streaming Özgürlüğü!

Stremio + Real-Debrid entegrasyonu sayesinde artık tamponlama sorunu olmadan, en yüksek kalitede içerik izleyebilirsiniz. Torrentio eklentisi ile premium torrent kaynaklarına ulaşarak, 4K içerikleri bile anında oynatabilirsiniz!

✔ Ölü linkler ve düşük kaliteyle uğraşmak yok.
✔ Anında, kesintisiz streaming keyfi.
✔ Tamamen reklamsız, premium deneyim.

Eğer hala denemediyseniz, şimdi Stremio + Real-Debrid dünyasına adım atın ve farkı görün!

Bu yazı chatgpt ile yazdirilip el ile düzenlenmiştir konuya ilgi gelirse daha Detaylı kurulum tanıtım ve stremio tüyoları gelicek

Real debrid ücretleri ektedir

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250312_114022_Brave.jpg
    Screenshot_20250312_114022_Brave.jpg
    407.7 KB · Görüntüleme: 352
Son düzenleme:
Altyazılar için eklentilerden
Open subtitles v3 eklentisini ve disaridan harici olarak
şu eklentiyi kurun kayma olursa altyazi gecikmesini alt taraftan ayarlayabilirsiniz

Aylık 110 lira gibi bi ücret bu platform için çok çok fazla bence. İnsanlar zaten ücretsiz izlemek için bu programları kullanıyor. Torrentden indirip izlerim çok daha makul. Bu aylık ücret bi sefere mahsus tek seferlik ödenen bi ücret olsa belki ama aylık ücret için bence çok uçuk bi rakam ( sonuçta bu uygulamada legal değil ve yarın var olacağının garantisini kimse veremez)

Aylık 110 lira gibi bi ücret bu platform için çok çok fazla bence. İnsanlar zaten ücretsiz izlemek için bu programları kullanıyor. Torrentden indirip izlerim çok daha makul. Bu aylık ücret bi sefere mahsus tek seferlik ödenen bi ücret olsa belki ama aylık ücret için bence çok uçuk bi rakam ( sonuçta bu uygulamada legal değil ve yarın var olacağının garantisini kimse veremez)
Maalesef aylık 2,7 avroluk bir bedel bizim için fazla evet.
Realdebrid sadece adı geçen uygulama için değil bir çok akış uygulaması / eklentisi için kullanılabiliyor.

CloudStream i keşfetmeden önce streamio kullanmaya çalışıyordum ve hiç bir zaman başarılı olamadım aylar sonra yine denedim yine olmadı en son pes ettim benim için lanetli bir uygulamadır kendisi. 😂

CloudStream i keşfetmeden önce streamio kullanmaya çalışıyordum ve hiç bir zaman başarılı olamadım aylar sonra yine denedim yine olmadı en son pes ettim benim için lanetli bir uygulamadır kendisi. 😂
Kral gelmiş yaa, nasilsin halin keyfin iyidir umarim, ilk başta ben de senin gibiydim kullanmayi bilince butun platformlarin icerigini 20 mbps netle bile 4k bedava izliyorsun ama yukarda arkadasa da dedigim gibi debrid hizmeti olmadan zulüm olur

Kral gelmiş yaa, nasilsin halin keyfin iyidir umarim, ilk başta ben de senin gibiydim kullanmayi bilince butun platformlarin icerigini 20 mbps netle bile 4k bedava izliyorsun ama yukarda arkadasa da dedigim gibi debrid hizmeti olmadan zulüm olur
İyiyim hocam elhamdulillah sen nasılsın iyisindir inşallah.
Cloudstream candır yav ötesini berisini bilmem çok rahat ve kullanımı kolay bir program. Streamio bana hitap etmiyor hep sorunla karşılaştım her şeyi düzgün yapsam dahi hiç bir zaman çalışmadı..

İyiyim hocam elhamdulillah sen nasılsın iyisindir inşallah.
Cloudstream candır yav ötesini berisini bilmem çok rahat ve kullanımı kolay bir program. Streamio bana hitap etmiyor hep sorunla karşılaştım her şeyi düzgün yapsam dahi hiç bir zaman çalışmadı..

iyiyim tesekkur ederim CloudStreame ben de bayiliyorum lakin gelismesi gereken konular çok ya asagida eksiklerini anlatiyim

Farzı misal hdfilmcehennemi sitesine girip aksiyon kategorisine bakın sayfalarca film var git git bitmiyor

olabilecek en basit ornegi veriyorum bunu baz alarak düşünün simdi cloudstreamden hdfilmcehennemine girip aksiyon bölümünde kaydirmaya baslayin birkac kaydirma sonrasi bitecek geri kalan onlarca sayfa içerik yok bu hata birsuru kategoride birsuru eklentide boyle
filmler hep eksik yani

oysaki ben her gün güncelleme de yaparım ama bir turlu duzelmedi su bug

ayrica zaman zaman icerikleri açmıyor cok hata veriyor hatta bazen bazi eklentiler bile calismayabiliyor

yine de böyle bir uygulamamizin olmasi harika sadece geride şu an

iyiyim tesekkur ederim CloudStreame ben de bayiliyorum lakin gelismesi gereken konular çok ya asagida eksiklerini anlatiyim

Farzı misal hdfilmcehennemi sitesine girip aksiyon kategorisine bakın sayfalarca film var git git bitmiyor

farzi misal en ufak ornegi veriyorum simdi cloudstreamden hdfilmcehennemine girip aksiyon bölümünde kaydirmaya baslayin birkac kaydirma sonrasi bitecek geri kalan onlarca sayfa içerik yok bu hata birsuru kategoride birsuru eklentide boyle
filmler hep eksik yani

ayrica zaman zaman icerikleri açmıyor cok hata veriyor hatta bazen bazi eklentiler bile calismayabiliyor

Aslında bunun başlıca sebepleri api kaynaklı api çektikten sonra bunları siteye uygun halde koda dökmek çok yorucu ve uğraştırıcı bir şey bu yüzden elinden geldiğince güncellemeye çalışsa da bazen yeterli olmayabiliyor.

Aslında bunun başlıca sebepleri api kaynaklı api çektikten sonra bunları siteye uygun halde koda dökmek çok yorucu ve uğraştırıcı bir şey bu yüzden elinden geldiğince güncellemeye çalışsa da bazen yeterli olmayabiliyor.
şu düzelse birde ölü linkler olmasa yani açılmayan seyler ile karsilasmasak yag gibi akip gidecek cok elit bi uygulama

olabilecek en basit ornegi veriyorum bunu baz alarak düşünün simdi cloudstreamden hdfilmcehennemine girip aksiyon bölümünde kaydirmaya baslayin birkac kaydirma sonrasi bitecek geri kalan onlarca sayfa içerik yok bu hata birsuru kategoride birsuru eklentide boyle
filmler hep eksik yani

Telefondan cehennemin sitesine girip film beğenip ondan sonra cloud streame yazıp izlemek mantıklı oluyor fazla vakitte almıyor

Stremio fevkalade olabilir ancak ben Türkçe dublaj olmayan hiçbir diziyi ve filmi izlemem, önceliğim Türkçe dublajlı olmasıdır

ALTYAZILI Sinema dünyasının en elit uygulaması olan, Hem telefonda hem televizyonda hem bilgisayarda premium hissiyatli uygulamalariyla korkunç fiyatlı iptvlere/ 2 günde bozulan kaçak iptvlere m3ulara diz çöktüren Stremioya hoşgeldiniz!

Bu uygulamada arayıp da bulamayacaginiz hicbir sey yok!

Stremio + Real-Debrid ile Kusursuz Streaming Deneyimi

Film ve dizileri tamponlama (buffering) olmadan, en yüksek kalitede izlemek mi istiyorsunuz? Stremio zaten harika bir medya platformu, ancak onu Real-Debrid ile birleştirdiğinizde tam anlamıyla bir streaming mucizesi yaratabilirsiniz!

Bu rehberde, Real-Debrid’i Stremio’ya entegre ederek nasıl sınırsız premium içeriklere ulaşacağınızı anlatıyorum. Özellikle Torrentio eklentisi ile en iyi performansı nasıl alacağınızı adım adım göstereceğim.

---

Neden Stremio + Real-Debrid Kullanmalısınız?

Stremio, çeşitli eklentiler sayesinde film ve dizilere kolayca ulaşmanızı sağlar. Ancak ücretsiz kaynaklar bazen yetersiz kalır, düşük kalite, ölü linkler ve donma sorunları yaşanabilir. İşte burada Real-Debrid devreye giriyor:

✅ Daha Fazla ve Kaliteli Kaynak → 1080p ve 4K premium bağlantılar.
✅ Tamponlama (Buffering) Sorununa Son → Hızlı sunucular sayesinde kesintisiz izleme.
✅ Ölü Linkler ve Sahte Dosyalar Yok → Real-Debrid, en güvenilir kaynakları sunar.
✅ Torrentleri Direkt Oynatma → Dosyayı indirmeden, anında stream edebilme.

Yani Stremio + Real-Debrid, streaming deneyiminizi bambaşka bir seviyeye taşıyor!

---

Kurulum: Torrentio + Real-Debrid Entegrasyonu

Stremio’yu Real-Debrid ile kullanmak için en iyi eklenti Torrentio’dur. Torrentio, popüler torrent sitelerinden içerik kaynaklarını toplayarak Real-Debrid üzerinden premium hızda oynatmanızı sağlar.

1. Stremio’yu Kurun ve Hesap Açın

Eğer Stremio’yu zaten kullanıyorsanız, bu adımı geçebilirsiniz.

Stremio’nun resmi sitesinden uygulamayı indirin ve yükleyin.

Bir hesap oluşturun veya giriş yapın.

2. Torrentio Eklentisini Yükleyin

Eklentiler sayfasından torrentio uzantisini ekleyin

3. Real-Debrid Hesabı Açın ve Premium Alın

Real-Debrid’in resmi sitesine giderek bir hesap oluşturun.

Daha iyi performans için bütçenize uygun premium üyelik almanızı öneririm tercihen uzun vadeli planlar daha ekonomik.

Bu kısmı telefondan yapmanızı öneririm

4. Torrentio uzantisinin ayarlarindana Real debridden aldığınız api keyi girin

size Torrentio RD+ isimli yeni bir eklenti yüklettirecek.

Stremio’yu açın, herhangi bir film veya dizi aratın.

Kaynaklardan Torrentioyu değil Torrentio RD+yi seçin premium hissiyatın tadını çıkarın
---

Sonuç: Gerçek Streaming Özgürlüğü!

Stremio + Real-Debrid entegrasyonu sayesinde artık tamponlama sorunu olmadan, en yüksek kalitede içerik izleyebilirsiniz. Torrentio eklentisi ile premium torrent kaynaklarına ulaşarak, 4K içerikleri bile anında oynatabilirsiniz!

✔ Ölü linkler ve düşük kaliteyle uğraşmak yok.
✔ Anında, kesintisiz streaming keyfi.
✔ Tamamen reklamsız, premium deneyim.

Eğer hala denemediyseniz, şimdi Stremio + Real-Debrid dünyasına adım atın ve farkı görün!

Bu yazı chatgpt ile yazdirilip el ile düzenlenmiştir konuya ilgi gelirse daha Detaylı kurulum tanıtım ve stremio tüyoları gelicek

Real debrid ücretleri ektedir
Teşekkürler .

Senelerdir kullanıyorum, ben dublaj veya yerli içerik izlemediğimden benim için kullanışlı. Paralı bir eklenti kullanma ihtiyacı da hiç hissetmedim.
Ancak ülkemizde çoğu izleyici hem Türkçe dublaj hem de yerli yapım izlemek istiyor. Bu sebepten pek kullanılmıyor.
Paralı eklenti çok mantıklı değil. Sadece yabancı içerik ve altyazı için o paralar verileceğine , aşağı yukarı aynı rakamlara eli ayağı düzgün canlı kanallarında olduğu sorunsuz ip aboneliği rahatlıkla alınabilir.
Aslında canlı ,yerli ve dublaj içerik aramadığınız müddetçe, uygulamaya da gerek yok torrent ile bulamayacağınız içerik pek yok.

Stremio'da altyazı problem bazen önden bazen arkadan gidiyor bazen altyazı bulunamıyor
Evet 4k içerikler yönünden çok zengin ama realdebrid istiyor
En iyisi Cloudstream.ücretsiz reklamsız, Tr dublaj, evet 4k içerikler az ama bir sürü film ve dizi sitesi var, canlı tv'ler var
Bir sitede bulamadığın filmi diğerinde bulma ihtimalin çok fazla. Hdfilmcehenneminden tut Sinewix'e kadar filmModuna kadar. Dizi ve film sitelerini say say bitmez.

Konuyu görüntüleyenler

Geri